Mobiele gaskachel Gimeg

Mobiele gaskachel: lekker warm op de camping

Accessoires

Echte die hards zetten hun kampement ook in de winter op. Toch breekt het kampeerseizoen voor het gros van de kampeerders pas in het voorjaar aan. Maar ook dan kan het nog behoorlijk koud zijn. Deze mobiele gaskachel van Gimeg komt dan mooi van pas.

Wie in het voorjaar of najaar kampeert herkent vast de koude ochtenden, avonden en nachten. Met het zonnetje erbij is het overdag heerlijk om voor de tent, vouwwagen of caravan te zitten. Maar als de zon ondergaat of ’s ochtends vroeg kan het echt heel fris zijn. Gelukkig is het een eitje om de (voor)tent lekker warm te krijgen. De verrijdbare gaskachel van Gimeg is er uitermate geschikt voor. 

Veilige kachel

Deze infrarood kachel is traploos verstelbaar. Er zijn drie standen: 1500 watt, 2800 watt en 4100 watt. Verder is hij voorzien van alle beveiligingstechnieken. En dat is wel zo fijn voor een kachel die je in de (voor)tent hebt staan. De batterijontsteking maakt dat je de kachel binnen een mum van tijd aan hebt. De Gimeg-kachel heeft een vermogen van 4,5 Kw en is te gebruiken met gasflessen van 5 tot 11 kilo.

Mobiele gaskachel niet alleen voor de camping

En dan nog even de afmetingen: de mobiele gaskachel is 75 centimeter hoog, 45 centimeter lang en 45 centimeter breed. Is het kampeerseizoen echt voorbij? Dan is deze kachel ook nog bruikbaar. Hij doet het namelijk ook prima in de schuur. De Gimeg rolkachel infrarood Deluxe turbo GRK-508T kost 95 euro. Wil jij er op de camping warmpjes bij zitten? Klik dan op onderstaande link.

Bekijk op Bol.com.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant