Mobicar 2019

Mobicar 2019 in Brussel

Beurzen

Op Mobicar 2019 in de Brussels Expo is al het nieuws rond kamperen te vinden. Met zevenhonderd nieuwe modellen caravans en campers, accessoires, tips en tricks. De beurs vindt dit jaar voor de 57ste keer plaats.

Proefrijden en salondeal

Twijfel je nog over de aankoop van een kampeermiddel? Schrijf je dan vooraf online in – dat kan via de link onderaan – voor een proefrit. Wat bij ons een beursaanbieding is, noemen onze Zuiderburen een salondeal. Ga je op de beurs tot aankoop over? Dan ontvang je van de beursorganisator in ieder geval een fles champagne.

Ook voor de kleintjes

De beurs is ook een aanrader voor gezinnen. Voor de kleintjes is er kinderopvang, zodat ouders even rustig kunnen kijken. Voor de oudere kinderen is er de Mobicar 2019-klimmuur. Vallen ze op de terugweg gegarandeerd in slaap. De klimmuur is te vinden in paleis 6. Want de Brussels Expo heeft geen hallen, maar paleizen.

Mobicar 2019
Mobicar 2019 Brussels Expo

Verkiezing

Tijdens Mobicar 2019 worden ook de Belgische motorhome en caravan van het jaar gekozen. Er zijn achttien campers en zes caravans genomineerd. Stembriefjes liggen klaar bij de ingang. Er staan bussen bij de genomineerde modellen waar je het ingevulde briefje in kunt doen.

Praktische informatie

Mobicar 2019 vindt plaats van donderdag 3 tot en met maandag 7 oktober. Dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Een kaartje kost 12 euro. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Kijk voor de overnachtingsmogelijkheid meteen naast de hallen op de site.
Brussels Expo – Paleis 6, 7, 9 en 11 + patio
Belgiëplein 1
1020 Brussel

Naar de site van Mobicar.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant