ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Mobicar 18 in Brussels Expo
Mobicar 18 in Brussels Expo
Beurzen

Mobicar 18 in Brussels Expo

  1. 7 oktober 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Niet alleen Nederland heeft een kampeerbeurs. Ook onze zuiderburen hebben er een. Mobicar, de kampeerbeurs in Brussels Expo, vindt dit jaar voor de 56ste keer plaats. Er staan zo’n 600 nieuwe camper- en caravanmodellen klaar om bekeken te worden. Daarnaast vind je er accessoires en tips en tricks voor een geslaagde kampeervakantie. Van 11 tot 15 oktober, dagelijks van 10 tot 18 uur.

Veel te doen

In Brussel kun je ook een proefrit maken in een camper. Onder begeleiding van een van de exposanten maak je een testrit met een model naar keuze. Online registratie is verplicht. Dit kan vanaf 1 september via de website van de beurs. Ook kun je gratis je ogen laten testen. Het belang van een goed zicht wordt vaak onderschat. Wil je weten of je ogen helemaal geschikt zijn als je straks achter het stuur van die nieuwe caravan of camper kruipt? Laat je testen en adviseren door oogspecialist Essilor in paleis 6, stand 633.

Salondeals en animatie

Geen beursacties maar salondeals. Is de aankoop van een camper of caravan op de beurs in kannen en kruiken? Vier je aanwinst dan met een cadeau van de beursorganisator. Kom met je aankoopbon naar het secretariaat in paleis 7 en ontvang een gratis fles champagne. De deuren van Mobicar staan dit jaar ook weer open voor de kleinste kampeerders. Voor een springkasteel, spelletjes en ander leuks kunnen ze terecht bij de kinderopvang. Ze zijn welkom tijdens het beursweekend op 13 en 14 oktober in paleis 11 op de eerste verdieping. Dit jaar kunnen ze er bovendien meedoen aan een heuse tekenwedstrijd. Kids die tijdens hun bezoek aan Mobicar hun energie kwijt willen, kunnen hun hart ophalen aan de Mobicar-klimmuur. Ontdek deze verticale roadtrip in paleis 6, stand 625.

mobicar 18

Caravan en motorhome van het jaar 2019

De verkiezing van de ‘Caravan van het Jaar’ en de ‘Motorhome van het Jaar’ is inmiddels vaste prik tijdens Mobicar. Maar liefst 18 motorhomes en 6 caravans strijden opnieuw om deze prestigieuze titel en krijgen de kans om in 2019 de Caravan of Motorhome van het Jaar te zijn. Vergeet niet om bij de ingang van Mobicar ’18 een stembriefje mee te nemen. Deponeer het biljet in de urne bij de motorhome of caravan die volgens jou de titel verdient. Zo maak je kans op een bon van 500 euro van een van de aanwezigen exposanten op de beurs. De genomineerde modellen zijn te herkennen aan de stickers op de voertuigen.

Mobicar 2018

Van donderdag 11 tot en met maandag 15 oktober 2018, van 10u tot 18 uur.
Volwassenen entree: €12,-. Kinderen <12 jaar – Gratis toegang

Adres:
Brussels Expo – Paleis 6, 7, 9 en 11
Belgiëplein 1
1020 Brussel

Ingang:
Astridhal via de passerelle van parking C
Voorkant paleis 11 (kant Atomium)

Voor meer informatie: www.mobicar.be

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Beurzen, Onderweg NIEUWS