Mink Mini caravan

Mink minicaravan te huur en binnenkort ook te koop

Caravans

De Mink minicaravan is te huur in IJsland. Het is het ideale kampeermiddel om daar rond te trekken, schreven we ongeveer een jaar geleden. De Mink is als huur-teardrop op meer plekken een succes én hij gaat binnenkort ook de verkoop in.

Mink voor 2+1

Naar IJsland en daar een minicaravan achter een 4×4 hangen. Ondanks de verscherpte regels voor kamperen aldaar, is dat een droomvakantie. De Mink is er sinds 2016 te huur. De kleine Teardrop achter een Jeep en gaan. De Mink biedt plek voor twee volwassenen en een kind. Het queensize bed heeft een oppervlakte van 140 bij 200 centimeter. Over de hele breedte is er nog een kinderbed met de maat 140 bij 52 centimeter. De Teardrop mini-trailer heeft een panoramadak; zo kijk je vanuit je bed altijd naar de sterren.
Mink mini caravan interieur
Als je de Mink minicaravan huurt, is hij compleet met warm beddengoed, kussens, verwarming van Webasto, led-verlichting en een Bose-geluidsinstallatie. Onder de achterklep is de keuken te vinden. Je hebt één pit om op te koken. Een koelbox, drinkwater in een jerrycan, bestek en kookgerei zitten er bij. De Mink is 4,12 meter lang en 2,10 meter breed. De bodemvrijheid bedraagt 30 centimeter.
Mink 2.0 Sports
De Mink is niet alleen in IJsland te huur. Ook in Duitsland, Roemenië, Schotland en Noorwegen kan je de minicaravan huren. Ben je een van de mensen die helemaal weg is van de Mink? Dan is er goed nieuws. Vanaf deze maand is hij niet alleen te huur, maar ook te koop. De tweede versie van de Mink – de Mink 2.0 Sports Camper – is een all-season en all-terrain trailer. Mink werkt momenteel aan een verkoopnetwerk in Europa. Informatie over de verkoop en de verkooppunten zijn te vinden op onderstaande site.
Naar de site van Mink Campers
Mink Noorderlicht

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant