ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Minicaravans van Procamp krijgen vaste voet in Nederland
Minicaravans van Procamp krijgen vaste voet in Nederland
Caravans

Minicaravans van Procamp krijgen vaste voet in Nederland

  1. 22 oktober 2017, 11:00
  2. 0 Reacties

Het Slowaakse Procamp bouwt sinds 2012 minicaravans (ook wel teardrop caravans genoemd). Met hun assortiment spelen zij in op de groeiende behoefte naar lichte, compacte en bijzondere kampeermiddelen.

Caravan Centrale Leuvenheim

Inmiddels heeft Procamp actieve dealers in verschillende landen, waaronder Duitsland, Italië, Frankrijk, Finland, Polen, Zwitserland en Zuid-Korea. Per direct is Caravan Centrale Leuvenheim voor Nederland daaraan toegevoegd. Vanaf januari 2018 zijn de modellen te zien in het Gelderse Leuvenheim. Het caravanbedrijf uit Leuvenheim is verheugd met het nieuwe dealerschap. Eigenaren Nico Pannekoek en Linda Lazet nemen hiermee een stap in een andere richting. “Wij hebben altijd succes gehad met de verkoop en het onderhoud van vooral de kleinere modellen tourcaravans, zoals de Kip Kompakt en de Shelter. Deze toevoeging op ons assortiment ligt enerzijds in lijn met deze compacte modellen, maar heeft toch ook een heel andere doelgroep. Met Procamp verwachten we een andere, nieuwe doelgroep van o.a. tentkampeerders beter te kunnen bedienen” vertelt Linda.

Procamp camping trailers

Het Slowaakse Procamp houdt zich exclusief bezig met de bouw en verkoop van minicaravans. Daardoor hebben zij zich in vrij korte tijd goed kunnen ontwikkelen op technisch gebied en hebben zij een productassortiment neergezet, waarmee een brede doelgroep wordt aangesproken.
Met het model Wave, waarvan de opbouw geheel uit polyester bestaat, heeft het bedrijf een minicaravanmodel in handen dat tot één van de lichtste behoort die er te krijgen is. Met net 190 kg leeggewicht kan deze zelfs worden getrokken door een trike. De Procamp Wave, zie de foto boven het artikel, met 190 kg leeggewicht één van de lichtste minicaravans in de markt.

De Procamp Bushcamp, voor de echte 4×4 liefhebber

Het vlaggenschip van Procamp is echter de Bushcamp. Deze offroad teardrop caravan heeft een geweldige uitstraling die veel kampeerders met een 4×4 aanspreekt. Door vernuftig gebruik te maken van de ruimte, ontbreekt het de gebruiker aan niets. En door een flexibel productieproces, kan Procamp veel individuele wensen van de klant in de modellen integreren.

Procamp Bushcamp

Naast de Wave en de Bushcamp produceert het bedrijf de Escape en de Alpha.
De modellen kunnen in een basisuitrusting worden geleverd, maar ook met een uitgebreid accessoire pakket, zoals complete keuken, mobiele douche, elektrische apparatuur, zonnepanelen, luifels en zelfs is op sommige modellen een daktent mogelijk, zodat in totaal 4 slaaplekken worden gecreëerd.

 

Meer informatie vindt u op de website van Procamp op www.mini-caravans.com

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Caravans NIEUWS