ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Mini-camper: VW Caddy in vintage look
Mini-camper: VW Caddy in vintage look
Campers

Mini-camper: VW Caddy in vintage look

  1. 31 december 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Size doesn’t matter. Dat geldt tenminste voor de mini-camper van de Duitse camperbouwer Natürliche Reisemobile, die de VW Caddy als basis heeft. De kleinere camper is populair. Voor de liefhebbers komt de fabrikant nu met nieuwe kleuren en dessins.

 

Wit gebeitst

We schreven eerder al over de compacte VW Caddy als camper. Nieuw is dat de bouwer nu luistert naar de individuele wensen van de klant. Juist in een wat kleinere ruimte is het belangrijk dat die helemaal naar je zin is. De Duitsers noemen dit zo mooi Wohlfühlen. Het betekent zoveel als je goed en prettig voelen. Daarom zijn de meubels van de mini-camper er nu ook in het wit gebeitst, zodat een vintage look is ontstaan. De gebruikte smeedijzeren scharnieren passen er uitstekend bij. De vloerbedekking is er naar keuze in linoleum of vinyl.

mini camper vw caddy

Onder de bank, waarvan je ook het bed kunt maken, zit opbergruimte. Klap je de bank uit dan heb je een bedmaat van 190 bij 125/92 centimeter. De kussens zijn 6 centimeter dik en voorzien van stevige meubelstof. In de keuken vind je een vak voor een optioneel gasstelletje en een klep die als tafeltje te gebruiken is. Een wasbakje met kraan en twee 12 liter jerrycans vormen het watersysteem.

Natürliche Reisemobile

Breng je zelf de Caddy mee, dan bouwt deze camperbouwer hem voor 3500 euro voor je om. Betaal je 550 euro meer, dan is er onder de originele zitbank ook bergruimte in passende vakken. Dan past er nog een stoel naast de bank en heb je drie zitplaatsen met gordel. En wil je aan alle kanten deurtjes in de kasten, drie stuks in totaal, dan kost dat 250 euro extra. Tot slot kun je voor 70 euro nog kiezen voor gebeitste lades en een klep op de wasbak.

mini camper

www.natuerliche-reisemobile.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Campers NIEUWS