C-Tech

Meubelmodule van C-Tech verandert auto in minicamper

Accessoires

Met een meubelmodule van C-Tech verander je een personenauto met hoog dak eenvoudig in een minicamper. De module is onder meer geschikt voor de Renault Kangoo en de Dacia Dokker.

Spontaan overnachten met C-Tech

Een personenauto met hoog dak is in de praktijk al reuzehandig. En met een meubelmodule van C-Tech maak je er ook snel een minicamper van. Even een weekendje zee of overnachten na een feestje? Dat is geen enkel probleem voor eigenaren van auto’s als de Renault Kangoo, Dacia Dokker, Volkswagen Caddy, Peugeot Partner, Ford Transit Connect en de Citro├źn Berlingo.

C-Tech
De set achterin de Mercedes Citan

Alles bij de hand

De meubelmodule is om te bouwen tot tweepersoonsbed. Je maakt er net zo makkelijk een zithoek met tafel van. Handig om aan te eten of om lekker een boek te lezen. Zelfs een tafeltje voor buiten ontbreekt niet. In totaal zijn er veertien automodellen waar de set van C-Tech in past. Je kunt ze er in laten zitten of na de trip weer opbergen. Verwijderen van de set kost zo’n 5 tot 10 minuten. Een schroevendraaier komt er niet aan te pas. Ook aan de auto hoef je helemaal niets te veranderen.

C-Tech meubelmodule
Achterin de Peugeot.

Tentje voor meer ruimte

Heb je in de minicamper toch wat meer ruimte nodig? Kijk dan eens naar een bijpassend tentje dat je aan de zijkant of achterkant kunt zetten. Er is al een tentje voor 149 euro. Stoere luifels zijn vanaf 89 euro verkrijgbaar. Ook kleine kooktoestellen, koelboxen, porta potti’s en ander kampeerspul kun je bij C-Tech meteen aanschaffen. De meubelmodules zijn te koop vanaf 2450 euro. Wil je bij de module meteen een bijpassende auto? Dan beginnen de prijzen bij 14.700 euro. Dat is exclusief invoer en bpm voor de Dacia Dokker.

Naar de site van C-Tech.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant