Met de Ridd E-Cruiser de camping over

Accessoires

Het is geen step, geen fiets en ook geen scooter. Maar wat is de Ridd E-Cruiser dan wel? Een elektrische zitstep is waarschijnlijk de benaming die het meest de lading denkt. Een handige gadget voor kampeerders die slecht ter been zijn of gewoon liever lui dan moe. 
Er zijn van die campings die zo groot zijn dat je opziet tegen het halen van verse broodjes en waar je zo ver van het sanitairgebouw staat dat je het bijkans in je broek doet. Op zulke campings is de Ridd E-Cruiser reuze handig.
ridd eHet elektrische voertuig – dat je makkelijk kunt meenemen en opbergen dankzij het omklapbare stuurdeel –  is geen snelheidsmonster. Je haalt er een snelheid van maximaal 25 kilometer per mee. Ook kun je er geen hele grote afstanden mee afleggen, want na 20 kilometer is de geïntegreerde 36V 5.2Ah lithium LG batterij leeg. Opladen is een makkie met het geïntegreerde laadsnoer. Twee à drie uurtjes geduld en je sjeest de camping weer rond.
Natuurlijk kun je de E-Cruiser ook gewoon in je eigen buurt gebruiken. Houd er dan wel rekening mee dat het voertuig niet op de openbare weg mag rijden. Wil je de Ridd E-Cruiser aanschaffen (prijs is 499 euro) of wil je wat meer specificaties weten? Klik dan op onderstaande button.
Bekijk op bol.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant