ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Met de Nanopresso zet je onderweg heerlijke koffie
Met de Nanopresso zet je onderweg heerlijke koffie
Accessoires

Met de Nanopresso zet je onderweg heerlijke koffie

  1. 31 december 2018, 19:00
  2. 0 Reacties

Natuurlijk: de good old Bialetti behoort tot de standaarduitrusting. Maar wil je ook onderweg je eigen barista zijn, dan moet je de nieuwerwetse Nanopresso van Wacaco eens probreren. Een kleine portable espressomachine, de nieuwe standaard?

Klein maar fijn

nanopressoDe Nanopresso is klein en zit in een handig etui. Meenemen is daarmee geen probleem. Bovendien kan hij helemaal uit elkaar, wat weer gemakkelijk is bij het schoonmaken. En wil je een bijzondere  dan is hij er zelfs in het geel en oranje (de Orange en Yellow Tattoo uitvoering). Je maakt met de hand koffie, daarvoor zorgt een gepatenteerd pompsysteem waarmee je een  maximum van 18 bar kan halen. De fabrikant garandeert een koffie die net zo goed, zelfs beter is dan de koffie die thuis uit je espresso-apparaat komt.

Het beste kopje espresso met het mooiste en zachtste crema laagje ooit, lezen we in de advertentie. Koop er de Nanopresso NS adapter bij en je maakt het apparaatje geschikt voor de cups van Nespresso. Het enige dat je nog nodig hebt is water. De Nanopresso kost via onderstaande button 66 euro, de adapter voor de cups kost 20 euro.

Koop bij bol.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS