E-Trailer

Met de E-Trailer comfortabel op pad

Accessoires

Een extra dashboard in je auto waarop je de caravan in de gaten kunt houden. Hoe comfortabel is dat? Maar de E-Trailer kan nog veel meer.

E-Trailer: info via tablet of smartphone

De E-Trailer bestaat uit een aantal sensoren op je caravan. Deze zijn draadloos verbonden met de app. Via de E-Trailer app kun je op je tablet of smartphone alle informatie over je caravan zien. Tijdens het rijden in de bergen kun je bijvoorbeeld de bandenspanning én temperatuur van je caravanbanden controleren. Zo ben je een eventuele klapband altijd voor. Met de E-Trailer ga je veilig en ontspannen onderweg. Wij hebben gezien wat het systeem allemaal kan en waren onder de indruk.

Keuze uit meerdere modules

Er is een basispakket met daarin de E-Connect. Dit is het brein van het SMART-Trailer systeem. Met de E-Level zet je je caravan of camper heel eenvoudig waterpas. Nooit meer heen en weer lopen met een waterpas in de hand. En met de E-Volt zie je in één oogopslag het niveau van je accu. Een onverwachts lege accu behoort daarmee tot het verleden. Aan dit basispakket kun je verschillende modules toevoegen en zo de functies van de E-Trailer verder uitbreiden. Er is een veiligheids- en een comfortpakket.

Veiligheidspakket

In dit veiligheidspakket de eerder genoemde E-Pressure, waarmee je de bandenspanning en -temperatuur in de gaten kunt houden. Daarnaast E-Load, dat ervoor zorgt dat je altijd met de juiste kogeldruk onderweg bent. En met de E-Switch krijg je een melding op je tablet of smartphone als er een deur of dakluik niet goed dicht is. Nooit meer twijfelen, nooit meer stoppen om het nog eens te controleren. Hoe ontspannen is dat?

E-Trailer General app

Comfortpakket

In het comfortpakket zit de E-Waterlevel. Je ziet precies de inhoud van je watertank. En voorkomt dus ook dat je watertank overstroomt bij het vullen. Met E-Gaslevel kun je altijd aflezen hoeveel gas er nog in de gasfles zit. En met E-Temperature lees je draadloos – naast de temperatuur – ook de luchtvochtigheid af.

Zelf pakket samenstellen

Je kunt ook je eigen pakket samenstellen. Begin met de E-Connect. Anders werkt het systeem niet. Een bestaand pakket of zelf samenstellen? Het is aan jou. Op de overzichtelijke site van E-Trailer staat per module een duidelijke uitleg. Onder het kopje Webshop staat elk pakket en alle losse onderdelen met de prijs. Verder vind je hier antwoord op de meest gestelde vragen, handige installatie-video’s en waar je het systeem kunt zien en uitproberen.

Net zo enthousiast geworden als wij? Downloaden van de E-Trailer app doe je eenvoudig via Google Play of de App Store.

Naar de site van E-Trailer.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant