caravan

Met de caravan op pad? Dan kun je dit vast gebruiken

Accessoires

Misschien ga je dit najaar wel voor het eerst met je nieuwe (of tweedehands) caravan op pad. Dan hebben we een aantal heel handige artikelen voor je op een rij gezet.

Dit komt van pas bij de caravan

  • Bij het instappen is een trapje wel zo fijn. Dan is die instap niet zo hoog. Dit stevige en handige caravantrapje kun je natuurlijk ook thuis gebruiken, bijvoorbeeld voor die spullen die op de bovenste plank liggen. Het frame is van staal met donkergrijs poedercoating. Op de treden ligt antislipbekleding. Het trapje weegt 4 kilo en is belastbaar tot 150 kilo. Het kost 30 euro. Hier te zien.
caravan opstapje
  • Je caravan veilig voor de deur? Dan is een wielklem aan te raden. Deze wielklem past op wielen tot maximaal 254 mm breed met een wielmaat tussen de 13 en 21 inch. Hij kost 31,50 euro. Bekijk hem hier.
  • En natuurlijk een disselslot. Opvallend rood van kleur. Dat schrikt eventuele dieven op afstand al af. Het slot is deelbaar, ook te monteren aan de caravan of trailer terwijl deze is aangekoppeld. Compleet met discusslot. Het kost 30 euro. Kijk hier.

En verder

  • Gaan de kleinkinderen niet mee? Dan zullen ze extra blij zijn met dit cadeau. Een miniatuurauto met caravan, zo zijn ze er in gedachten toch ook bij. Deze fraaie Volvo kost 11 euro. Hier te zien.
  • Ook in de caravan of voortent heb je al snel last van rondslingerende spullen. Deze organizer hang je overal met de twee bijgeleverde haken. Want de Travenu® deurorganizer hoeft niet per se aan een deur te hangen. Na gebruik is hij compact op te bergen. Je vouwt hem namelijk gemakkelijk op. Prijs 20 euro. Kijk hier.
  • Weer thuis? Dan volgt de schoonmaak. De Mer Original Caravan en Camper shampoo is een hoog geconcentreerde shampoo met extreem reinigende werking. Hij dringt goed door tot in de poriën van het oppervlak en droogt streeploos op. Geschikt voor alle laksoorten. Kost 14,50 euro. Bekijk het product hier.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant