Mestic koelbox

Mestic compressor koelbox

Accessoires

Een losse koelbox is handig. Om de blikjes koud te houden. De flessen frisdrank. Of de bbq-voorraad voor vanavond. Alles is voor het grijpen – zelfs in de voortent van de caravan – met de koelboxen van Mestic.

Mestic koelbox tot min 18 graden

Zelf vinden wij het handig om de voorraad te verdelen. Het broodbeleg en de groenten in de koelkast. De flessen frisdrank en blikjes in de koelbox. Gemakkelijk voor het grijpen in de voortent. Zo hoef je niet elke keer de caravan in. De best presterende koelboxen zijn de compressorkoelboxen. De koelbox van Mestic koelt tot min 18 graden. En dat ongeacht de omgevingstemperatuur. Dus ook aan het Gardameer kun je er ijsblokjes mee maken.

Mestic koelbox

De Mestic koelbox is in twee maten verkrijgbaar. In de MCC 25 passen 1 literflessen. In de iets grotere MCC 35 passen 2 literflessen. De koelboxen hebben een vak voor temperatuurgevoelige etenswaren. Aan de binnenkant is een led-lampje aangebracht. Op het touchscreen display aan de buitenkant stel je de gewenste temperatuur in. De koelbox werkt op 12 en 24 volt. Handig voor onderweg. Koop er een omvormer bij en hij werkt ook op 230 volt.

Werkt ook op Mestic Powerpack

Sta je niet aan de paal? Dan kun je de Mestic koelbox ook aansluiten op het Mestic powerpack. Dat is een sterke lithium powerbank. Je ziet op het display hoeveel stroom je verbruikt en hoeveel stroom er nog in zit. Op de 20 Ah capaciteit van deze powerbank kan de koelbox 20 uur draaien. Als je de klep niet te vaak open en dicht doet nog wel langer ook. Je kunt er uiteraard ook je laptop of smartphone op aansluiten.

De Mestic compressorkoelbox is te koop vanaf 349 euro. De grote kost vijf tientjes meer. Die extreem krachtige Mestic Powerpack kost ook 349 euro.

Naar de site van Gimeg.

De Mestic koelbox bekijken en meteen de 230 volt adapter erbij bestellen? Bekijk het hier.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!