ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Mercedes Sprinter Vansports Camper
Campers

Mercedes Sprinter Vansports Camper

  1. 11 april 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Hij is vooral anders, de Vansports buscamper met de Sprinter als basis. Het motto: ‘Dat er in een bus een hele hoop ruimte is wil nog niet zeggen dat die ook vol moet’. Hartmann-Tuning begreep dat en hield het simpel.

Vansports heeft de ruimte

De uitdaging was om zoveel mogelijk ruimte open te laten en toch alles aan boord te hebben. En dus is alles weg te werken en weer tevoorschijn te toveren als je het nodig hebt. Zoals het bed achterin bijvoorbeeld. Hartmann kiest niet voor de gebruikelijke indeling bij buscampers. Ze bedachten een bed in lengterichting dat helemaal weg te werken is tegen de wanden. Uitgeklapt heb je er een heerlijk comfortabel bed aan. Ingeklapt hou je een zee aan ruimte over die je voor andere dingen kunt gebruiken, zoals voor het vervoeren van je bagage of gewoon als leefruimte overdag.

keuken Vansports

Het bed is ruim en de lege ruimte lijkt nog groter als het is ingeklapt. Toch is er in de bus nog voldoende plek voor vier stoelen. Twee daarvan staan er naast een keukenblok. Dat zou je niet als dusdanig herkennen. Pas als het openklapt zie je dat het je aan niks ontbreekt. Een wasbakje, uitklapbaar twee pits gasstel, koelboxje. Alles zit erin. Tenminste, als de klant het wil. Want bij Hartmann kies je zelf wat er wel en niet in komt.

www.hartmann-tuning.com

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Campers NIEUWS