Mepal Bloom

Mepal Bloom servies: niet alleen voor buiten

Accessoires

Mepal buitenservies gaat al generaties lang mee naar de camping. Het nieuwe Mepal Bloom-servies is mooi en stijlvol. Ook prima binnen te gebruiken.

Mepal Bloom voor buiten én binnen

De nieuwe Mepal Bloom-lijn is een kunststof servies met een uniek gespikkelde en matte finish. In vier natuurlijke kleuren die prachtig met elkaar te mixen zijn. Het servies is overal inzetbaar. In de tuin of op het dakterras. Bij een zwoele zomerbarbecue of gezellige picknick. En valt het weer een beetje tegen? Gelukkig kun je dit buitenservies ook gewoon binnen gebruiken. Behalve een Bloom-servies is er ook Bloom-bestek. Het is verkrijgbaar in zeven kleuren.

Mepal Bloom
Mepal brengt kleur op elke tafel.

De inspiratie voor de naam Bloom haalde Mepal – sinds 1976 – bij de opengeklapte lotusbloem. Niet alleen prachtig om te zien. Ook bij de lotusbloem valt laag over laag. Elk onderdeel past perfect in de laag daaronder. Precies zoals dat bij dit Mepal-servies is. Mepal is duurzaam en sterk. Daarnaast is het krasbestendig en licht van gewicht. Een kunststof servies van natuurlijke kleuren. Perfect te mixen tot een kleurrijk geheel. Mix & match!

Online winkelen en je servies gemakkelijk thuisbezorgd? Dat kan hier.

Naar de site van Mepal.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!