MegaMobil

MegaMobil buscampers uit Slovenië

Campers

Drie verschillende modellen rollen bij MegaMobil in het Sloveense stadje Slovenska Bistrica de fabriekspoort uit. Basis is de Fiat Ducato. De Revolution heeft achterin een elektrisch hefbed. Ze zijn in ons land te koop bij Garage Schel in Angerlo.

Vier modellen

De kleinste van de 3 is de MegaClassic 600. We zien de bekende indeling, dwars bed achterin en voor een dinettebank en draaibare cabinestoelen. Van die dinette is indien gewenst een tweede bed te maken. Zo zijn er 4 zitplaatsen en 3 slaapplaatsen. Het middengedeelte van het bed laat zich omhoog klappen. Zo zet je bijvoorbeeld je fietsen gemakkelijk achterin. Met een laadvermogen van 800 kilo kan er heel wat mee. De Classic is er met 130 pk motor vanaf € 59.500,-. De MegaSport 640 heeft achterin enkele bedden in de lengterichting (bedmaat 192 x 202/176 cm). De Twin Tower Premium koelkast met een inhoud van 140 liter valt op. De laden van het keukenblok zijn voorzien van een zogenaamde softclose sluiting. Hij kost € 62.500,-.
MegaMobilBij de MegaRevolution 640 tenslotte zien we achterin een elektrisch in hoogte te verstellen hefbed. Dit bed kan op elke hoogte worden gebruikt (de stahoogte binnen bedraagt ruim 2 meter). Je schuift je elektrische fiets zo onder het bed. Dit model is het duurste met een prijs van € 66.500,-. Ook weer voor de uitvoering met 130 pk. Een motor met 150 of 180 pk is optioneel ook mogelijk. De verschillende modellen hebben een zogenaamd Variobad. Daarbij draai je de wastafel en het toilet met wand en al om. Daardoor worden ze niet nat en hou je een ruime cabine over om te douchen. Een deur van acrylglas geeft het geheel een huiselijk tintje.
MegaMobil
De Nederlandse dealer, garage Schel in Angerlo, heeft een aantal modellen staan. De camper is in alle kleuren en met of zonder tal van accessoires te leveren. De Nederlandstalige folder (hij is er nu alleen in het Sloveens en in het Duits) is bijna klaar.
MegaMobil bed
www.megamobil.si

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!