Leeuwarden

Meer ruimte op camperplaats Leeuwarden

Nieuws

De camper is populair. Dat merken ze ook op camperplaats Leeuwarden. Vanaf september begint daar de aanleg van meer plaatsen. Zo kunnen er straks nog meer campers aan het water staan.

Leeuwarden aan het water

Camperplaats Leeuwarden ligt aan een jachthaven. Een gedeelte van de haven wordt straks gedempt. Daardoor ontstaat er meer ruimte voor campers. Het aantal plekken groeit van twaalf naar achttien. Eigenaar Margreet Dröge over de drukte na de coronapiek: “De eerste weken van de coronaperiode liepen bezoekersaantallen enorm achter, maar deze zomer hebben we een stijging van dertig procent meer bezoekers ten opzichte van vorig jaar.” Er komen meer plekken aan het water en de camperplaats wordt in het geheel groener. Ook wordt de serviceplaats vergroot. In het nieuwe seizoen is het mogelijk om direct vanaf de camperplaats een boot te huren.

Leeuwarden

Tijdelijke sluiting

Op 7 september start de verbouwing. De camperplaats gaat vervolgens zo’n vier maanden dicht. Vanaf 1 janauri 2021 kunnen de camperaars er weer terecht. Wie op de hoogte wil blijven van de bouwontwikkelingen, kan Camperplaats Leeuwarden volgen op Facebook https://www.facebook.com/camperplaatsleeuwarden.

Camperplaats Leeuwarden is ook te vinden op onze zustersite Camperplaatsen.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant