ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Meer klein en krachtig van Thetford
Meer klein en krachtig van Thetford
Accessoires

Meer klein en krachtig van Thetford

  1. 28 oktober 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Na de succesvolle introductie van Aqua Kem® Blue Concentrated en Aqua Kem® Blue Lavender Concentrated, introduceert Thetford nu met trots de geconcentreerde versie van Aqua Kem® Green en Aqua Rinse.

Ultrageconcentreerd

ThetfordAfmetingen, gewicht en gemak zijn belangrijkste kenmerken. De Concentrated-productlijn van Thetford voldoet precies aan alle eisen op deze gebieden. De nieuwe compacte fles neemt minder ruimte in beslag en zorgt voor minder ballast om mee te nemen. Dat scheelt nogal, in vergelijking met de zware flessen van 1,5 l en 2 l. De geconcentreerde producten zitten niet alleen in een kleinere en lichtere fles, maar zijn ook krachtiger en daardoor zuiniger in het gebruik. Van Aqua Rinse Concentrated is bijvoorbeeld de helft van de dosering van het oorspronkelijke product al voldoende: slechts 50 ml per 15 l spoelwater, in plaats van de gebruikelijke 100 ml. Deze fris ruikende toiletvloeistof werkt net zo krachtig als de huidige Aqua Rinse Plus. Deze gereduceerde dosis geldt voor alle geconcentreerde producten van Thetford.

Hetzelfde aantal doseringen per fles

Het nieuwe kleinere flesje bevat net zoveel doseringen als je gewend bent van de grotere flessen van 1,5 of 2 l. Een klein flesje Aqua Kem Green Concentrated bevat tien doseringen, genoeg voor veertig dagen. Een dosering bevat echter 75 ml in plaats van 150 ml. Norbert van Noesel, Marketing Manager bij Thetford: “Vanzelfsprekend kunnen onze klanten erop vertrouwen dat nare geurtjes met Aqua Kem Green Concentrated net zo goed worden gemaskeerd als met het oorspronkelijke product. Bovendien is het product nog steeds veilig voor de septic tank en tevens een milieubewuste keuze. Het afval wordt zelfs nog vloeibaarder dan met het oorspronkelijke product, en de gasvorming neemt significant af. Hierdoor kun je je afvaltank gemakkelijker legen.”

Thetford

De juiste dosering

Alle producten uit de Concentrated-productlijn zijn ultrageconcentreerd. Dat betekent dat je gewoonweg minder hoeft te doseren. Een van de voordelen van een vloeibare toiletvloeistof is dat je zelf de dosering kunt aanpassen aan de omgevingstemperatuur.Kijk hiervoor naar de instructie die op de fles staat. Vanaf het seizoen 2019 zijn Aqua Kem Green Concentrated en Aqua Rinse Concentrated verkrijgbaar.

www.thetford.com.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS