ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Camper en Caravan van het Jaar: mede-juryleden gezocht
Camper en Caravan van het Jaar: mede-juryleden gezocht
Nieuws

Camper en Caravan van het Jaar: mede-juryleden gezocht

  1. 26 juli 2019, 17:00
  2. 0 Reacties

Kampeer je graag en wil je als jurylid wel samen met Jos de Caravan van het Jaar kiezen? Of met Dick William bepalen wat de Camper voor het Jaar 2020 wordt? Lijkt dit je wat? Schrijf je dan snel in en maak kans op een plek in de jury. 

Vakjournalisten en kampeerders kiezen camper en caravan van het jaar

Elk jaar kiest ANWB Kamperen de camper en caravan van het jaar. Daartoe bekijkt een jury vooraf een aantal modellen en maakt een keuze. In die jury zitten naast vakjournalisten ook kampeerders. En daar zijn we nu naar op zoek. Kampeer jij en wil je samen met Jos de Caravan van het Jaar kiezen? Of ga je samen met Dick William bepalen wat de Camper van het Jaar voor 2020 wordt? Hieronder zie je hoe je kans maakt op een plek in de jury. Je moet namelijk voldoen aan een aantal voorwaarden. Je bent:

  • ouder dan 25 jaar
  • een kampeerder (caravan of camper)
  • beschikbaar op zaterdag 31 augustus 2019
  • lid van de ANWB
  • Je kunt je mening goed verwoorden

Naar Düsseldorf

De juryleden gaan op zaterdag 31 augustus gratis naar de Caravan Salon in Düsseldorf om samen een voorselectie te maken. Je krijgt een reiskostenvergoeding en een gratis toegangskaartje. Aan de hand van het beoordelingsformulier kies je jouw camper of caravan van het jaar. De winnaars worden op woensdag 9 oktober op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht bekendgemaakt. Ook daarvoor krijgen de juryleden een gratis toegangskaartje.

Wat moet je doen?

Schrijf een korte motivatie: waarom wil jij in de jury? Geef aan of je de caravan of de camper wil kiezen. Vul het formulier in. Dat kan tot en met 4 augustus. Zit je erbij, dan krijg je vóór 16 augustus bericht.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Nieuws NIEUWS