ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Mechanische diefstalbeveiliging beter
Mechanische diefstalbeveiliging beter
Nieuws

Mechanische diefstalbeveiliging beter

 1. 19 april 2017, 11:00
 2. 4 Reacties

Beveiligen gaat over vertragen en over net dat beetje meer doen dan een ander. De standaardbeveiliging met een chip om te kunnen starten is door het dievengilde helaas allang gekraakt. Omdat daar niets aan gedaan wordt, is de beste manier om je kostbare camper immobiel te maken een mechanische beveiliging.

Mechanische diefstalbeveiliging versus elektronische

Een goed auto-alarmsysteem kan behoorlijk in de papieren lopen. Natuurlijk kun je allerlei kunstgrepen met goedkope oplossingen proberen, maar eerlijk? je stelt alleen jezelf gerust. Zelfs moderne systemen die contact onderhouden met jouw mobiele telefoon kunnen makkelijk worden omzeild door een GSM-jammer te gebruiken. Dan gaat het alarm wel af, maar het signaal komt nooit bij de ontvanger aan. Daar gaat je investering.
Mechanische beveiliging zorgt er echter voor dat een auto, of in ons geval een camper, wordt geblokkeerd zonder elektronische middelen. Jammers werken dan niet en de klok van vertraging voor het onklaar maken loopt altijd.

Constructsloten Mechanische diefstalbeveiligingConstruct één van de sterkste

Construct is leverancier van mechanische beveiliging voor auto’s en campers. De beveiliging van Construct sloten houdt in dat een geharde, stalen constructie de versnellingspook van het voertuig blokkeert. Door deze in de achteruit vast te zetten kan de camper niet op de motor worden verplaatst en zal diefstal dus niet onopvallend rijdend kunnen gebeuren. De door Construct aangebrachte barrière vertraagt de diefstal. Vaak langer dan gewenst, waardoor de dief op zoek zal gaan naar een andere camper.

Ultieme oplossing

Wij hebben het Construct slot al een tijd in gebruik. Onze vorige camper en de huidige zijn door Adria voorzien van dit slot. Wij ervoeren vooral gebruiksvriendelijkheid. Geen vals alarm of camperplaatsen waar onbedoeld ons alarm staat te loeien. Onze honden kunnen veilig in de camper achterblijven zonder dat er een alarm afgaat en toch is de camper voldoende beveidigd volgens de NKC, onze verzekeraar.

Op deze manier reizen we nog geruster.

Ga naar constructsloten.nl voor meer informatie.

 

Bewaren

Bewaren

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

  P. Steijn - woensdag 19 april 2017 

  Als je het contruct-slot of je Bearlock dan ook nog eens combineert met een pedaalslot, wat voorkomt dat de koppeling kan worden ingetrapt, krijgt het dievengilde de camper echt niet meer van z’n plaats af! Dit op advies van onze verzekeraar.

  Beantwoorden

  Henny van Doorn - woensdag 19 april 2017 

  Wij hebben de Bear Lock beveiliging, die hadden dit al eerder door….Ik ben zeer tevreden.

  Beantwoorden

   Jos Mark - woensdag 19 april 2017 

   Die waren eerder in Nederland te koop…

  T.G.E. - zondag 23 april 2017 

  Ik heb nu de tweede camper met een Construct slot en vooral de nieuwste uitvoering met de klapsleutel en het kabeltje wat er voor zorgt dat je het slot altijd gebruikt is ideaal. Het slot wordt snel en netjes bij je thuis geinstaleerd door Construct Nederland.Een heel veilig gevoel!

  Beantwoorden

GERELATEERDE ARTIKELEN

Dagje in Franse Sferen?
Nieuws

Dagje in Franse Sferen?

De geur van knapperige, versgebakken baguettes komt je tegemoet. Op een sfeervol Frans terras nippen mensen aan een glaasje wijn...

 1. 7 oktober 2015, 0:00
 2. 0 Reacties
Nederlander ontdekt Kroatië
Nieuws

Nederlander ontdekt Kroatië

Het Kroatisch toerisme heeft de wind in de zeilen. Bijna een kwart miljoen Nederlanders gingen naar Kroatië in de eerste...

 1. 12 november 2016, 17:00
 2. 0 Reacties

MEER Nieuws NIEUWS

NKC workshop app Campercontact
Nieuws

NKC workshop app Campercontact

De app van Campercontact is voor kampeerders bijna onmisbaar. Voor gebruikers die nog niet feilloos weten hoe de app werkt, organiseert de NKC op 17 maart een workshop. Hierna ben je helemaal thuis in…

 1. 20 februari 2018, 17:00
 2. 2 Reacties
Sky Lodge: avontuurlijke kampeerervaring
Nieuws

Sky Lodge: avontuurlijke kampeerervaring

Eens iets anders? Het idee: zet een daktent op een paar palen en noem het Sky Lodge. Het resultaat? Een glamping kampeerervaring op twee verdiepingen. Binnenkort te huur op bijvoorbeeld camping De Drenthse Roos….

 1. 16 februari 2018, 11:00
 2. 0 Reacties
TV kijken in het buitenland met Ziggo en KPN
Nieuws

TV kijken in het buitenland met Ziggo en KPN

Zowel KPN als Ziggo kondigen aan het zogenaamde geo-blocking bij de online tv-diensten binnenkort af te schaffen. Dit gebeurt in ieder geval vóór 1 mei, als de nieuwe regelgeving in werking treedt. Vanaf dan kunnen we…

 1. 11 februari 2018, 11:00
 2. 3 Reacties