McLouis Menfys Van

McLouis Menfys Van buscamper

Campers

Het Italiaanse McLouis valt onder de Trigano-groep. Het is het best verkopende campermerk in België. De buscamper McLouis Menfys is beschikbaar in vijf indelingen.

McLouis al 11 jaar aan top in België

McLouis is al 11 jaar op rij het best verkopende campermerk bij onze zuiderburen. Dat ligt niet alleen aan de gunstige prijs, al speelt die natuurlijk wel mee. Met de kwaliteit van de in Toscane gebouwde campers zit het namelijk ook wel goed. Het aanbod is ruim. McLouis heeft een halfintegraalserie: de MC 4. De integraalserie heeft de naam Nevis en de alkoofserie heet Glamys. Wij bekijken de buscamper: de Menfys Van.

McLouis Menfys Van

McLouis Menfys Van in vijf indelingen

Standaard heeft de Menfys Van airco, een dubbele airbag, cruise control en centrale deurvergrendeling. De tv-steun en de stoelhoezen zijn eveneens standaard. Onder de kap van de Fiat Ducato de 2.3 liter met 120 pk. Optioneel kun je kiezen voor meer pk’s. Er zijn vijf indelingen: Menfys 1, Menfys 3, Menfys 3 Maxi, Menfys 4 en Menfys 5.

Het kleinste model meet 5,41 meter. Achterin een dwarsgeplaatst tweepersoonsbed. Veel bergruimte en een ruimtelijk interieur. Hij heeft drie slaapplaatsen en vier goedgekeurde zitplaatsen. Ook de Menfys 3 heeft achterin een dwarsgeplaatst bed. Bij de Maxi zijn dat er zelfs twee boven elkaar. De lengtemaat is 5,99 meter. De Menfys 4 en 5 meten beiden 6,36 meter. De 4 heeft enkele bedden, de 5 een dwarsgeplaatst bed.

Naar de site van McLouis.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!