McLaren

McLaren buscamper met 190 pk

Campers

De McLaren buscamper met 190 pk is ideaal voor de camperaar die een beetje wil kunnen doorrijden. Basis hiervoor is de Mercedes Sprinter 319 met 3 liter V6.

McLaren Sports Homes

Eerlijk is eerlijk. Dit bedrijf heeft helemaal; niets te maken met de gelijknamige Formule 1-stal of de sportwagens. Maar je kunt er natuurlijk wel in overnachten als je een race bezoekt. En McLaren Sports Homes begon ooit als bouwer van busjes die werden ingezet voor het vervoer van motorsportteams. De link is er dus wel. Tegenwoordig bouwen ze luxe campers met een sportief tintje. En met luxe bedoelen ze o.a. luchtvering, zonnepanelen, een elektrisch te bedienen schuifdeur en een zeventraps automatische versnellingsbak.

McLaren interieur

Slapen en werken

Het voorste deel van de McLaren Sprinter lijkt nog het meest op een luxe Engelse caravan. Compleet met oven, grill en magnetron in de keuken. Toilet en douche inbegrepen. Slapen doe je op het dak van de garage. Het achterste deel, letterlijk de garage, is een werkplaats van ribbeltjesblik. Hier staat je racemotor. Er is ook een uitvoering zonder garage. Die heeft achterin een ruime rondzit uitgevoerd in leer. De kleur is Tenorite Grey Metallic. De gebruikte Sprinter heeft een extra lange wielsbasis. Wil je meer zien, weten wat er verder allemaal op en aan zit en wat de prijs is? Kijk dan even op de Facebook-pagina van McLaren Sports Homes

McLaren garage

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!