Hymer Ambition

Ambition nieuwe actiemodellen van Hymer

Campers

De halfintegraalserie Tramp en de Hymer B ComfortLine zijn vanaf juli in de ‘Ambition’-uitvoering verkrijgbaar. Ze hebben zowel binnen als buiten een afwijkend design. Daarnaast krijgen ze een complete standaarduitrusting mee. 

Tramp met grijze cabine

Zowel de Trampserie als de Hymer B werden begin jaren tachtig geboren en waren meteen populair. Door nieuwe basisvoertuigen in de jaren negentig stonden ze wederom in het middelpunt. Met de Ambition-uitvoering herhaalt het verhaal zich ook in dit decennium. Hymer maakt van de halfintegraal Tramp GL, CL en SL alsook van de integraal B-CL een bijzondere uitvoering. Een sfeervolle camper, die als halfintegraal opvalt door de grijze buitenkleur van de cabine. Aan de zijkant zien we – bijna over de gehele lengte – een blauwe sierstrip. De grill heeft een zwart glanzende omlijsting. De spoiler en deurklink zijn in de kleur van de carrosserie uitgevoerd. De wielen zijn 16 inch-exemplaren. Kopers kunnen kiezen uit twee houtdecors, te combineren met drie verschillende stoffen. Voorin vinden we verduistering voor de ramen en een panoramadak. De halfintegraal biedt keuze uit negen verschillende indelingen met een lengte van 6,80 tot 7,79 meter.

B-CL Ambition

Ook bij het enige integraalmodel dat als Ambition verkrijgbaar zal zijn, zien we een blauwe streep op de zijkant. Binnen het Chiavana-notenboom decor. Ook weer te combineren met drie verschillende stoffen. De koelkast is met een inhoud van 160 liter extra groot. De deur is voorzien van een insectenhor. Er zijn drie indelingen met een lengte van 7,09 meter tot 7,45 meter. Deze uitvoering is o.a. voorzien van de 130 pk motor, airco, cruise control en een sensor voor de bandenspanning. Sfeerverlichting, veel stopcontacten en een houten rooster in de douche maken het beeld compleet.
www.hymer.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant