ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Maurer SL: caravan met heel veel ruimte
Maurer SL: caravan met heel veel ruimte
Caravans

Maurer SL: caravan met heel veel ruimte

  1. 23 juni 2019, 11:00
  2. 0 Reacties

Bij de Zwitserse camper- en caravanbouwer Maurer denken ze groot. Dat zie je ook aan hun modellen. Hun SL-caravan is behalve groot ook helemaal naar wens van de klant gebouwd. Met geen twee dezelfde interieurs is dit een bijzondere verschijning. 

Starliner Caravan

De klant mag het zeggen bij de bouw van de SL. Hierdoor ontstaat puur handwerk en dat met 30 jaar ervaring. De fabriek staat in Portugal, het hoofdkantoor in Zwitserland. Kwaliteit en design staan hoog in het vaandel bij dit familiebedrijf. Er werken ongeveer dertig mensen. De SL-caravan heeft veel ruimte te bieden. Het is een tandemasser waarvan de opbouw zelf 7,16 meter lang is.

SL caravan Maurer

Op de plek van bestemming schuift aan elke kant van de caravan een slide-out naar buiten. Compleet met zitbank en keuken aan de ene kant en kasten en koelkast aan de andere kant. Daardoor onstaat er een zee aan ruimte in het interieur. Net als de campers van dit merk is ook deze caravan gemaakt uit één stuk. De caravan is er ook als lege trailer. Dan parkeer je er zo een auto in. De gewichten en prijzen zijn per caravan weer anders, want ook die hangen af van de wensen van de klant.

Maurer SL keuken

Maurer SL zithoek

Maurer SL slaapkamer

www.maurer-swiss.ch

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Caravans NIEUWS