Malibu Van Coupé 2020

Malibu Van Charming: uitbreiding met Coupé

Campers

Met de Van Charming Coupé zorgt Malibu, het budgetmerk van Carthago, voor meer ruimte in de buscamper. De cockpit is helemaal geïntegreerd in de woonruimte. Dat geeft veel ruimtegevoel. Ze noemen hem zelf trots ‘best Van in Class’. 

Groots ruimtegevoel

De Van Charming GT sloeg vorig jaar behoorlijk aan bij het publiek. Geen bovenkastjes meer voorin, maar een skyroof. Het leek een halfintegraal van binnen. De ruimte in een buscamper opnieuw uitgevonden. De 2020-doorontwikkeling heet Coupé en heeft nog meer ruimte te bieden. Natuurlijk ook zonder bovenkastjes voorin. De cockpit van de bus is helemaal opgenomen in het woongedeelte. De bovenkasten aan de zijkant lopen tot voorin door. Veel plek en een groot ruimtegevoel is het resultaat. De wendbaarheid van een buscamper in combinatie met de interieurruimte van een halfintegraal.
Malibu Van 2020 interieur

Uitbreiding naast bestaande modellen

De Charming GT is er als vanouds als 600 DB met tweepersoonsbed dwars achterin en als 640 LE met enkele bedden in lengterichting. Gebleven zijn ook de lichte tinten in het interieur. In de nieuwe Coupé zien we het gepatenteerde 3-in-1 flexbad terug, met draaibaar toilet. En een ruime keuken met de hooggeplaatste koelkast. Extra bergruimte is te vinden onder de dubbele bodem van de zithoek.
Malibu Van 2020 dubbele bodem zithoek
Achterin de Malibu Coupé kun je optioneel kiezen voor een dubbele bodem. Je kunt je bagage dan kwijt in twee verschillende lagen. Een prima passende meubelset van Malibu is eveneens optioneel. En heb je meer ruimte nodig: de tussenbodem is verwijderbaar waardoor één grote bagageruimte ontstaat. De optionele fietsdrager voor achterop is voortaan uitgevoerd in zwart in plaats van zilver.
Mailbu Van 2020 bagageruimte

Meer keus

Verder zien we voor seizoen 2020 de nodige verbeteringen en aanpassingen. Zo is het logo voortaan uitgevoerd in chroom en werd er in de keuken een prullenbak geïntegreerd. Een pakket met de nodige assist-systemen is op elk model te bestellen. De serie omvat in het nieuwe seizoen twee compacte en vier comfort modellen – allen op Ducato – in lengte uiteenlopend van 5,41 tot 6,36 meter. In Duitsland beginnen de prijzen bij 46.300 euro.
www.malibu-carthago.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant