ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Malibu 2018 campernieuws
Malibu 2018 campernieuws
Campers

Malibu 2018 campernieuws

  1. 2 augustus 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

Malibu was eerst alleen de buscamper van Carthago. Na de herintroductie van het merk in 2013 zijn er ook halfintegralen en integralen aan het aanbod toegevoegd. De buscamper werd budgetmerk. Het Malibu 2018 nieuws.

Malibu 2018 veranderingen

De Malibu 2018 campers zien er anders uit. Dat komt door een andere bestickering. Ook de achterkant is nieuw ontworpen. Het werd meer automotive zoals dat heet. En ze hebben vanaf komend seizoen een dubbele bodem, met veel opbergruimte, waarin ook de techniek opgeslagen is. In de garage een gepantenteerde constructie om e-bikes te stallen. Ook in het nieuwe seizoen kun je als koper een bepaalde indeling kiezen en dan gaan voor een integraal of halfintegraal. Alle indelingen zijn namelijk in beide campervarianten te koop.

De dubbele bodem loopt nu van voor tot achter en is middels luiken van buitenaf bereikbaar. Na de afvalwatertank verdwijnt nu ook de verswatertank in deze verwarmde dubbele bodem. Meer ruimte dus in het interieur. Met name onder de bank van de zithoek.

malibu 2018

 

Nieuwe indeling

De nieuwe T/I 430 is 6,90 meter lang. Voorin de L-vormige zithoek met langsbank en losse eenzitter rechts. Daarachter aan de bestuurderskant de sanitaire ruimte met douche. Aan de rechterkant de keuken met een grote koelkast op ooghoogte. Daarachter de slaapkamer met enkele bedden. Twee ruime treden leiden naar de bedden met een lengte van 2 meter. Onder het bed aan het voeteneinde kastruimte. Het aantal indelingen bij de integralen en halfintegralen komt hiermee op vijf.

Malibu 2018

Malibu Van ondergaat detailveranderingen

De Malibu Van is uiterst succesvol. Never change a winning team. Dus hier slechts kleine veranderingen. Zo krijgt de buscamper nieuwe USB stopcontacten en ziet het controlboard er anders uit. De 540 en 600 LE kregen meer licht in de badkamer en bij de 600 LE en 640 LE is het licht in de slaapkamer nu apart te bedienen. Versterkte veren voor op de achteras zijn verkrijgbaar voor de 600 DB en de 600 DSB. Voor wie vaak vol bepakt op pad gaat een uitkomst.

www.malibu-carthago.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

Camperdream dealer VANTourer
Campers

Camperdream dealer VANTourer

De buscampermarkt is groeiende, ook in Nederland. Geen merk dat daarom niet de schijnwerpers op zijn buscampers zet. De VANTourer...

  1. 20 november 2014, 0:00
  2. 0 Reacties

MEER Campers NIEUWS

Morelo vanaf nu ook te koop in ons land
Campers

Morelo vanaf nu ook te koop in ons land

Groot nieuws, letterlijk. Want Morelo bouwt geen kleine jongens. Het Duitse premium campermerk was al in veel Europese landen verkrijgbaar. Maar vanaf deze KCJ ook in ons eigen land. Morelo, groot en goed Morelo,…

  1. 13 oktober 2017, 17:00
  2. 0 Reacties
Onthulling Hymer 704 B SL
Campers Campers

Onthulling Hymer 704 B SL

Hymer zelf heeft het over het topsegment van het mobiele reizen, comfort zonder compromissen. Woensdag om 11 uur is de onthulling van dit “nieuwe hoofdstuk in de geschiedenis van de camper”. De Hymer B…

  1. 10 oktober 2017, 17:00
  2. 0 Reacties