ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Magic Window op Travelino
Magic Window op Travelino
Caravans

Magic Window op Travelino

  1. 3 september 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

Een voorraam dat na een druk op de knop donker getint is. Vooralsnog een concept. Maar het Magic Window maakt de toch al niet gewone Travelino van Knaus nog bijzonderder.

Magic Window als een zonnenbril

Vernieuwend met de hoofdletter V. Terecht caravan van het jaar. Van binnen, uit eigen ervaring, verrassend ruim. Schoon aan de haak 650 kilo. En nu komt daar nog iets bij. De Magic Window. Zeg maar een meekleurende zonnenbril maar dan met een knopje. Het zit aan de voorkant over de gehele breedte van de caravan. En je kunt het door op een knopje te duwen zo donker maken als je wilt. Zo donker zelfs dat niemand meer naar binnen kan kijken. Wil je naar buiten kijken, even op het knopje duwen en het kan weer. Een leuk en handig gadget.Zou zomaar eens standaard kunnen worden.

magic window

De Travelino zelf is verder hetzelfde gebleven. De 400 QL is 5,19 meter lang, 2,10 meter breed en 2,58 meter hoog. Zoals geschreven weegt hij 650 kilo. Laadvermogen (bij een 750 kilo as) 100 kilo. Er is keus uit een versie met vast bed en een versie met twee om te bouwen zithoeken. In de eerste versie heb je geen last van het schuin aflopende dak aan de voorkant. Dat zou je bij de tweede versie wel kunnen hebben als je op de voorste zithoek gaat zitten. Prijs gaat uitkomen rond de € 19.512,-.

www.knaus.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Caravan Knaus, Caravans NIEUWS