ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Maak stabiele smartphone-foto’s met dit tripod-statief
Maak stabiele smartphone-foto’s met dit tripod-statief
Accessoires

Maak stabiele smartphone-foto’s met dit tripod-statief

  1. 5 januari 2019, 11:00
  2. 0 Reacties

Die ene familieselfie, die mooie zonsondergang of dat pittoreske dorpje. Ze mogen allemaal niet ontbreken in je rijtje vakantiefoto’s. Je maakt ze eenvoudig met je smartphone, maar met de juiste tools gaat het nog nét even wat makkelijker. Denk bijvoorbeeld aan dit multifunctionele statief.

Tripod statief ingeklaptDe Joby GripTight ONE GorillaPod Stand smartphone statief; een hele mond vol als je het moet uitspreken. Gelukkig zegt dat niets over de omvang van dit statief, want dat is lekker compact. Ingeklapt meet hij 17 centimeter en daar is in de meeste tasjes wel plek voor. Om het gewicht hoef je het ook niet te laten. Met die halve kilo til je je bepaald geen breuk.

Gewicht en afmeting is allemaal leuk en aardig, maar wat brengt dit statief je verder? Wel, wat denk je van stabiele foto’s? Door je smartphone in de bijbehorende houder te bevestigen en het statief neer te zetten, heb je geen last van een lamme arm (want die selfie moet natuurlijk stééds opnieuw) of trillingen.

Fietsen en navigeren

De flexibele armen van de tripod-standaard zijn gemakkelijk overal neer te zetten, maar je kunt ze ook ergens aan bevestigen. Maak de standaard vast aan een tak of bevestig hem op je dashboard om je reis over de Autobahn of Autoroute te registreren. Ook handig wanneer je onderweg met je telefoon navigeert. Volgens Joby kan je het statief zelfs aan je fietsstuur bevestigen. Leuk als je vanaf de camping een fietstocht door de omgeving maakt.

Tripod statief bevestigen

De universele Joby GripTight One Mount houder is 34 mm breed, 70 mm diep en 82 mm hoog. Dat maakt hem geschikt voor vrijwel alle smartphones. Ben je al overtuigd? Bestel dit tripod statief dan voor 34,90 euro via onderstaande button.

Koop bij bol.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS