Bo-Camp campingservies

Maak de sier met dit luxe campingservies

Nieuws

Een goed campingservies is onmisbaar tijdens het kamperen. Met deze luxe twaalfdelige set van Bo-Camp ben je in één keer klaar én je maakt nog eens de sier tijdens de afwas.

Verwacht geen saaie witte borden, kommen en mokken. Voor dit servies koos Bo-Camp namelijk voor een grijze tint met een bruin randje. Nét even anders voor op de camping. De set is voor vier personen en bestaat dus uit vier borden, vier kommen en vier mokken.

Kan tegen een stootje

Campingservies moet tegen een stootje kunnen en dat is bij deze set niet anders. Daarom zijn alle onderdelen gemaakt van 100 procent melamine. Dit zorgt ervoor dat de borden, koppen en kommen zo goed als onbreekbaar zijn en weinig gevoelig voor krassen. En wil je het servies voor of na je kampeervakantie even door de afwasmachine laten gaan? Of maak je misschien wel gebruik van een vaatwasser op de camping? (Ja echt, die zijn er!) Wat je ook doet; het is geen probleem, want dit servies is vaatwasmachinebestendig.

Koken in de liveshows

Tja, en wat ga je nu serveren op deze luxe borden? Iets lekkers natuurlijk! Gelukkig kan je voor kookinspiratie ook terecht bij Campingtrend. In de liveshows bereiden Jos en Dick William de meest lekkere gerechten. Wat denk je van pasta vongole, paella of een lekkere omelet met truffel? Deze en meer campinggerechten om van te watertanden zie je in de shows. Je vindt alle tot nu toe uitgezonden video’s op het YouTube-kanaal van Campingtrend. Wil je de shows direct live kijken? Like dan onze Facebook-pagina en mis niets!

En dan nog even over het Bo-Camp campingservies. Dat koop je voor 44,95 euro via onderstaande link.

Bekijk op bol.com
Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant