T 690 G Limited

Lyseo Time T 690 G Limited

Campers

De halfintegraal van Bürstner beschreven we hier eerder als ruimtewonder. De Lyseo Time T is er in vier uitvoeringen. Ga je voor compact en enkele bedden, dan kom je uit bij de Lyseo Time T 690 G.

T 690 G is lekker ruim

De Lyseo Time T 690 G blijft onder de zeven meter en heeft toch een zee aan ruimte te bieden. Vier zitplaatsen met gordel en tot aan vier slaapplaatsen. De eenpersoonsbedden achterin zijn ruim 2 meter lang. De stahoogte bedraagt zelfs 2,12 meter. Ook een prima thuis voor de langere camperaar dus. Hij blijft daarbij onder de 3500 kilo grens en is met je gewone B-rijbewijs te rijden.

T 690 G

Modern en comfortabel

Het basisvoertuig van de Lyseo Time T 690 G is de Fiat Ducato. Met standaard onder de kap de moderne euro 6D temp motor met 120 pk. Geen problemen met milieuzones. Koudschuimmatrassen met meerdere zones zorgen voor comfortabele nachten. Verder heeft deze halfintegraal een extra lage coupé-instap en een extra brede deur in het woongedeelte. De garage is ruim genoeg voor de fietsen. In de keuken zijn een krasvast tafelblad en werkblad te vinden. Dat laatste is voorzien van een lichtlijst aan de onderkant voor de juiste sfeer.

Je eigen Lyseo

Je zet deze camper qua interieur helemaal naar je hand. Er is keus uit verschillende materialen en stoffen voor de kussens. Daarbij zijn er de nodige pakketten waarmee je hem verder kunt aankleden. Dat gaat van bandenspanningssensoren tot aan aluminium kozijnramen. Je maakt er helemaal je eigen camper van. Je voelt je thuis in de Lyseo Time T 690 G Limited.

T 690 G enkele bedden

De T 690 G is verkrijgbaar bij de dealer vanaf 68.100 euro. De Limited is er vanaf 75.470 euro. Desgewenst is hij op te waarderen naar een maximaal toegestaan gewicht van 4250 kilo. Meer lezen? En wil je weten wat er op de limited allemaal extra zit? Kijk dan in ons Campingtrend Magazine van deze maand.

Naar de site van Burstner.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant