TD 644 G

Lyseo TD 644 G: de afwijkende halfintegraal

Campers

Bürstner stopt een bijzondere indeling in zijn halfintegraal Lyseo TD 644 G. Achterin de rondzit en daarboven het hefbed. Het is de elfde indeling in de Lyseo TD-serie.

Dwars of in de lengte slapen

In het hefbed kun je zelf kiezen: je slaapt dwars of in de lengte. De bedmaat van 2,05 bij 2,55 maakt dat mogelijk. Onder het achterste vaste deel van de matras de garage. Dit deel betrek je bij het bed als dat in halfhoge stand staat. Laat je het helemaal zakken, dan is de bedmaat kleiner, maar de instap gemakkelijker. De ladder is dan niet nodig. Met het hefbed in halfhoge stand kun je van de dinette daaronder ook nog twee slaapplaatsen maken. Je creëert er dan een tweepersoons stapelbed van. Lekker flexibel dus.

TD 644 G

Het aantal zitplaatsen met gordel in de TD 644 G is standaard twee. Dat zijn uiteraard de cabinestoelen. Optioneel is dit uit te breiden met twee gordelplaatsen in de rondzit. Dan kun je met z’n vieren veilig op stap. De keuken staat in het midden, tegenover de deur. Naast de deur een kast en de koelkast met 175 liter inhoud. Het keukenblok is compact, maar heeft desondanks drie pitten. Optioneel zelfs een oven. Daarnaast is het mogelijk om voor indirecte sfeerverlichting te kiezen.

lyseo-td-644-g-interieur-zit

Lekker de ruimte in het Raumbad

De TD 644 G heeft een zogenaamd Raumbad. Een separate douche en toilet, tegenover elkaar. Deze zijn samen te voegen tot een ruime badkamer met aan weerszijden een deur. Die beslaat dan de gehele breedte van de camper. Het toilet met wastafel staan aan de bestuurderskant. De douchecabine daar tegenover.

De Lyseo Harmony Line is verkrijgbaar met een zilveren of champagnekleurige cabine. Gewoon wit kan ook. Hij staat op een verlaagd chassis. Dat zorgt o.a. voor een stahoogte van 2,05 meter. De Ducato heeft standaard 120 pk. Dit kan tot aan 180 pk worden opgevoerd. Hij blijft onder de 3500 kilo grens. Prijs rond de 78.000 euro.

Naar de site van Bürstner.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant