ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Luxe en comfort in de Kabe Imperial I810 en I910
Luxe en comfort in de Kabe Imperial I810 en I910
Advertorial

Luxe en comfort in de Kabe Imperial I810 en I910

  1. 1 juni 2018, 11:00
  2. 0 Reacties

Vorig jaar werd de grootste camper in het programma van Kabe, de I910 integraal geüpgraded naar de exclusieve Imperial-serie. In 2018 breidt de serie zich uit met de Imperial i810. Camperluxe met een hoofdletter.

Succes Imperial I910 zorgt voor komst Imperial I810

Met de Imperial heeft Kabe een nieuwe standaard neergezet in de absolute premiumklasse. De Imperial is de camperdroom zonder enig compromis, waarbij een comfortabele accommodatie gecombineerd wordt met de nieuwste technologie en een geweldige rijervaring. De Imperial I910 kreeg een fantastisch positieve ontvangst. Hij was meteen populair en trekt zowel nieuwe als bestaande Kabe-klanten, constateert Mikael Blomqvist, technisch manager en adjunct-directeur bij het bedrijf. Al snel kwam er vraag naar een iets kleinere uitvoering van de Imperial. En nu is hij er dus: de nieuwe Imperial i810, met precies dezelfde exclusieve uitrusting en hoge standaard als zijn grote zus, maar 100 cm korter.

Kabe I810

Premium van binnen en van buiten

Veel van wat op de uitgebreide uitrustingslijst van de Imperial staat, is niet verkrijgbaar als optie op de andere modellen. Het model is premium op alle punten, van binnen en van buiten. Het omvat bijvoorbeeld hydraulische uitdraaisteunen, Smart D Remote, elektrische jaloezieën, extra grote watertank en airconditioning in het woongedeelte. Een echt krachtig audiosysteem inclusief wifi is standaard, evenals een achteruitrijcamera en navigatie. De Imperial i810 en i910 zijn vrijwel zelfvoorzienend in elektriciteit door een efficiënt zonnepaneelsysteem met omvormer en dubbele accu’s. Dit zijn campers die zijn ontworpen om je echte camperluxe, optimaal gebruiksgenot en het best mogelijke comfort te bieden.

Kabe Imperial

Veiligheid op de weg

De Imperial i810 en i910 worden gebouwd op Fiat Ducato, het beste camperonderstel op de markt. De bestuurders- en passagiersomgeving is comfortabel en goed doordacht. Je zit goed en kunt de zitpositie aanpassen aan jouw wensen. Binnen handbereik heb je diverse opbergvakken voor wegenkaarten, zonnebrillen en andere items. De camper heeft een automatische transmissie en een Fiat-motor van 2,3 liter en 180 pk.

Kabe Imperial veiligheidKabe zet de Imperial i810 en i910 op het Fiat-AL-KO-chassis met 16” wielen en tandemassen. ACS comfortvering en ESP antislip- en antispinsysteem Traction+ zijn inbegrepen om extra stabiliteit en veiligheid te bieden op de weg. De overgang tussen het interieur van bestuurdersgedeelte en de woonruimte is in principe onzichtbaar, wat bijdraagt aan het comfortabele gevoel van de volledig geïntegreerde camper.

Zitgroep van zacht leer

Na een lange reisdag kun je wegzakken in de heerlijke banken en stoelen van zacht leer. De afgeronde en L-vormige bank heeft een slide-out functie bij de plaatsen met gordels, met soepel instelbare kanteling in zowel de zitting als de rugleuning. De met leer beklede bestuurders- en passagiersstoelen zijn makkelijk om te draaien en worden dan onderdeel van de zitgroep rond de vrijstaande en draaibare pilaartafel. Er zijn ook extra zitplaatsen in de vorm van een bank, met verschillende lengtes afhankelijk van het model. Boven de zitgroep vind je een breed hefbed wat elektrisch omlaag komt. Ook de zitgroep kan indien nodig als bed opgemaakt wordenn.

Kabe Imperial zithoek

Koken en gezelschap

De keuken van een Imperial is de meest exclusieve camperkeuken van Kabe. Een aparte inbouwoven behoort tot de standaarduitrusting, evenals de volledig automatische TecTower-koelkast die zelf naar de beschikbare energiebron schakelt. De Imperial i810 beschikt over een praktische hoekkeuken met een fornuis met drie gaspitten, geronde spoelbak en veel opbergmogelijkheden waarbij alle lades en kasten voorzien zijn van soft-close en centrale vergrendeling. De keuken in de Imperial i910 heeft een mooi gebogen vorm en biedt nog meer werkruimte en opbergruimte. Het zijn keukens die tot koken en leuk gezelschap bij het fornuis inspireren. Onder de bovenste keukenkasten en onder het aanrecht van stijlvol en duurzaam Kerrock, bevinden zich verborgen lichtlijsten die voor sfeer en een goede werkverlichting zorgen.

Kabe Imperial keuken

Bedcomfort en badkamerluxe

De Imperial i910 is verkrijgbaar in vier verschillende indelingen. Je kunt kiezen tussen in de lengte geplaatste enkele bedden of een mooi groot queensizebed achter in de camper. De nieuwe Imperial i810 is er in vijf verschillende indelingen met ofwel een tweepersoonsbed, een queensizebed, twee in de lengte geplaatste enkele bedden of verhoogde in de lengte geplaatste bedden die kunnen worden samengevoegd tot een groot Grand Lit of gezinsbed. De plaats en vorm van de badkamer is afhankelijk van de keuze van de indeling van de camper. De Imperial heeft standaard een Cinderella verbrandingstoilet en een echte douche. Beide campervarianten zijn beschikbaar in een uitvoering met een grote, ruime badkamer over de gehele breedte van de camper aan de achterzijde. De Imperial i910 is ook verkrijgbaar met een aparte douche en toilet.

Kabe Imperial bed

Geavanceerde vloerverwarming

De Imperial heeft van alles alleen het allerbeste. De unieke combinatie van isolatie, ventilatie en het meest geavanceerde vloerverwarmingssysteem dat er op de markt verkrijgbaar is: de AGS II Pro. Dit systeem garandeert zelfs tijdens de koudste winterdagen een perfect binnenklimaat en houdt de camper daarnaast koel in de zomer. Met de AGS II PRO kun je de vloerverwarming apart bedienen en kiezen of je deze aan of uit wilt hebben. De camper heeft vloerverwarming helemaal tot in de bestuurderscabine en een verwarmde dubbele vloer voor een comfortabele temperatuur, zelfs in de laadruimtes van de camper. Standaard is ook Kabe Smart D, het nieuwe intelligente bedieningspaneel dat alle functies van de camper bestuurt en bewaakt en ook via de mobiele telefoon op afstand kan worden bestuurd.

Kabe Imperial badkamer

De indelingen

De Imperial i810 is er in vijf verschillende indelingen; de LQB, Queensize-bed, de LT met een grote badkamer aan de achterzijde over de gehele breedte van de camper en twee in de lengte geplaatste enkele bedden, de LXL met tweepersoonsbed in de lengte van de camper geplaatst, de LB, twee in de lengte geplaatste enkele bedden, de LGB, verhoogde in de lengte geplaatste enkele bedden met eronder een grote bergruimte. (De L in de benamingen staat voor een L-vormige keuken)

De Imperial i910 is verkrijgbaar in vier verschillende indelingen: de QB, een mooi groot queensizebed achter in de camper, de T met een grote badkamer aan de achterzijde over de gehele breedte van de camper en twee in de lengte geplaatste enkele bedden, de B twee in de lengte geplaatste enkele bedden en de GB, verhoogde in de lengte geplaatste enkele bedden met eronder een grote bergruimte.

Kabe Imperial I910

De Kabe dealer laat ze graag aan je zien.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Advertorial, Campers NIEUWS