Lume Traveler LT 540 met keuken/zithoek

Caravans

De Lume Traveler, de 100% Nederlandse blikvanger, krijgt er een model bij. Deze caravan is hoger en langer, want de LT 540 heeft een zithoek en een toilet aan boord. Ook de keuken kun je naar binnen laten verhuizen. De LT 540 komt beschikbaar als Nordic en Number One.

Lume 540TZithoek en keuken naar keuze

De nieuweling meet 6,90 meter in de lengte en is daarmee 1,70 meter langer dan de LT 360. Daarbij is hij ook nog eens 40 centimeter hoger. Met de inhoud groeide ook het wooncomfort in de caravan. De Number One heeft voorin een ruime rondzit en er is meer opbergruimte voor je spullen. Tegenover de deur staat het toilet. De Number One LT 540 heeft – net als de kleinere 360 – een buitenkeuken. Buiten koken kan dus, eventueel onder een op maat gemaakte tent.

Nordic met keuken binnen

Lume 540 TDe Nordic is ook geschikt voor de wat koudere kampeeromstandigheden. Daarom is de keuken naar binnen verhuisd. Deze staat voorin. Tussen bed en toilet zien we een lounge-zitgroep. Heel modern, met de banken tegenover elkaar. Zowel de Nordic als de Number One hebben het typische open dak. Je schuift het 1,10 bij 1,85 meter grote dak open en ligt vanuit je bed naar de sterren te kijken. Op het dak is wel nog plek gevonden voor zonnepanelen.
Basisprijs voor de Number One is 65.000 euro. De Nordic is zo’n 9000 euro duurder. Op de video boven het artikel is de 360 te zien. De Lume is overigens ook te huur.
www.lumetraveler.nl
 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant