ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Lume Traveler is 100% Nederlandse caravan
Caravans

Lume Traveler is 100% Nederlandse caravan

 1. 6 juli 2018, 11:00
 2. 4 Reacties

De Lume Traveler is een 100% Nederlandse caravan die in drie varianten zal worden aangeboden. Hij is van aluminium, compleet met blindklinknagels, en heeft een groot open dak. Aan de achterkant de buitenkeuken. Het is bovenal een plaatje om te zien.

Aluminium constructie

De ontwerper is duidelijk over waar hij zijn idee voor het bouwen van de Lume vandaan haalt: “Het was mijn droom om te genieten van het buitenleven met het comfort van thuis; slapen onder de sterrenhemel in een top-bed, buiten koken aan een volwaardig fornuis. En dát op de mooiste plekjes in de natuur. Uit deze droom is de prachtig vormgegeven LUME Traveler ontstaan”.

Lume

De Lume Traveler heeft een aluminium ‘sandwichconstructie’ en speciaal voor de trailer ontwikkelde vormdelen. Hierdoor is hij  niet alleen goed geïsoleerd, maar de caravan heeft een heel eigen karakter. Een combinatie van eenvoud en moderne techniek. Zo zien we blindklinknagels. Het chassis is van Knott en de constructie is zelfdragend.

Lume

Drie varianten

De Lume Traveler is te koop in drie verschillende varianten: De No.1, de Basic en de Shell. De No 1 is het origineel zoals het door Hein van der Laar is bedacht. Er zit een comfortabel 2 persoonsbed in en een volwaardig fornuis. Het dak is volledig te openen, heeft een afmeting van 1850 mm x 1100 mm en is gemaakt van Sunbrella-stof. Dankzij de ingebouwde hor kun je onder de sterrenhemel slapen, zonder last te hebben van insecten.

Lume open dak

De buitenkeuken heeft een RVS werkblad, drie bovenkastjes voor het servies en glaswerk en twee grote onderkasten.Koken doe je op twee pitten en de koelkast heeft een inhoud van 40 liter. Aan een gasaansluiting voor de bbq is ook gedacht. Een 100 kW zonnepaneel is standaard evenals een mooie vloer van teakhout. De afmetingen zijn 5172 mm lang inclusief dissel, 2030 mm breed en 2054 mm hoog. De Lume weegt 1000 kilo en heeft 350 kilo laadvermogen. De prijs is € 46,500,-.

Lume buitenkeuken

De Basic, wat je nodig hebt zit er in. Geen luxe maar wel met dezelfde uitstraling. Hij gaat € 39.950 kosten. Met de Shell koop je een lege caravan die je zelf kunt maken zoals je hem hebben wilt. Van vakantievilla tot foodtruck, alles is mogelijk. En de fabriek helpt je er graag bij. Hij weegt leeg 600 kilo en heeft een laadvermogen van 700 kilo. Via de zijdeur en de achterklep, waar geen keuken staat, kom je in de caravan.Een lege Lume kost € 27.250,-. De Lume zal in oplages van vijf stuks gemaakt gaan worden. Zijn er vijf verkocht duurt het vier weken voordat ze geleverd kunnen worden.

Lume bed

www.lumetraveler.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

  iemand - dinsdag 17 juli 2018 

  “Een 100 kW zonnepaneel is standaard”.

  Een doorbraak! Een 100 KILO Watt zonnepaneel!

  Beantwoorden

   Jos Mark - zaterdag 21 juli 2018 

   Moet 100 watt zijn natuurlijk. Maar dat begrepen de meeste mensen wel…

  Joke Kraak - woensdag 30 januari 2019 

  Goedendag, is er bij het keukenblok ook een zijscherm beschikbaar voor het geval het regent of flink waait? Je kan niet altijd uit de wind parkeren en dan maar uit eten gaan is natuurlijk niet het ultieme kampeergevoel.

  Beantwoorden

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Caravans NIEUWS