Lume 540

Lume LT540: bijzonder Nederlands

Caravans

Een jaartje na de introductie van de bijzondere – in Nederland gebouwde – Lume-caravan is er een tweede versie. De Lume LT540 is de grotere broer. We laten hem in deze video zien.

Lume Traveler made in NL

Eerst was er de kleinere Lume Traveler, de LT360. Niet alleen heel bijzonder, maar ook nog eens uit eigen land. Gemaakt van aluminium. En ook – net als een Airstream – vol klinknagels. Ander opvallend detail is het grote open dak. Bij de kleine Lume kook je net als bij een teardrop buiten. De achterklep gaat open en je staat in de keuken. Meer weten over de kleine Lume? Hier kun je het artikel en bijbehorende vinden. Meer ruimte nodig? Daarvoor is er inmiddels de Lume LT540.

Lume LT540 als grotere broer

De Lume LT540 is de grote broer van de LT360. Er is plek gevonden voor een toilet. Voorin staat een behoorlijk groot uitgevallen bank. Alles om lekker in de caravan te verblijven tijdens een regenachtige kampeerweek. De 540 is inderdaad 5,40 meter lang en kwam er op verzoek van de klant. De keuken zit nog steeds verstopt achter de grote achterklep. In weer en wind koken hoeft niet. Er is ook een mooie passende tent voor aan de achterkant (foto boven artikel). De LT540 zien? Kijk dan naar onderstaande video.

Naar de site van Lume Traveler.

Bevalt de video? Klik dan hier om je op ons YouTube-kanaal te abonneren.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!