ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Lotus bamboeservies van Outwell
Lotus bamboeservies van Outwell
Accessoires

Lotus bamboeservies van Outwell

  1. 28 juni 2019, 17:00
  2. 0 Reacties

Deze Lotus vierpersoons campingserviesset (4 x woordwaarde) van Outwell is perfect om mee te nemen op je kampeeravonturen. Of je nu met de caravan, camper, vouwwagen of tent reist. Gemaakt van o.a. bamboevezel.

Duurzaam

De zestiendelige breekbestendige set bevat vier platte borden, vier dessertborden, vier bekers en vier kommen. Het servies is gemaakt van bamboevezel, melamine en maïszetmeel. Hierdoor is het een ideale, ecologische keuze voor kampeermaaltijden. Deze picknickset is duurzaam, onderhoudsvriendelijk en vaatwasmachinebestendig. Diameter plat bord: 25 cm. Diameter dessertbord: 20 cm. Afmetingen beker: 8,5 x 10 cm (ø x H). Afmetingen kom: 14,5 x 5 cm (ø x H).

Over Outwell

Outwell heeft als motto: Explore the outdoors. En dat is niet voor niks. Outwell levert hoogwaardige kampeerspullen voor iedereen. Of je nu kampeermeubelen zoekt of accessoires voor je familietent; Outwell heeft het in zijn assortiment. Het merk is innovatief en biedt gerichte oplossingen voor de fanatieke kampeerder. Familietenten en kampeermeubelen van Outwell vind je online bij bol.com

Bestel het servies via onderstaande button en je hebt het snel in huis.

Bekijk op bol.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS