ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home LMC Vivo 532 K met enkele- én kinderbedden
Caravans

LMC Vivo 532 K met enkele- én kinderbedden

  1. 22 februari 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

De Vivo 532 K laat zien welke kant LMC in modeljaar 2019 op wil. Het is een actiemodel waarmee de fabrikant tegelijk wil polsen of hij op de goede weg zit. De combinatie van kinderbedden en enkele bedden is bijzonder. Het model is gebaseerd op de 530 K.

Vivo 532 K toont 2019-gezicht LMC

532 KHet opvallendste verschil met de 530 K is dat dit actiemodel 2,52 meter breed is. Daardoor past de middenzit dwars als rondzit. De enkele bedden zijn klaar voor de moderne medemens, die volgens onderzoek langer en langer blijft worden. Met een bedlengte van 2,10 meter geen probleem voor de 532 K. Ook de vraag hoeveel techniek de klant van morgen in zijn caravan wil, kwam voorbij. Er zit in ieder geval een combi-verwarming en het zogenaamde LMConnect op. Om hier optimaal van te kunnen profiteren, heb je dus op zijn minst een boordaccu en een smartphone nodig. En hoeveel comfort mag een model aan de onderkant van de middenklasse bieden? Een groot dakluik, een tafel op één poot, mobiele vuilwatertank, buitenlamp op afstandsbediening, niveau-aanduiding voor de verswatertank, buitenaansluiting voor tv en gas, alu-velgen en een hordeur. Teveel? Jammer dan, want deze accessoires ter waarde van zo’n 6395 euro zitten er ook gewoon op.

532 K

Het nieuwe meubeldecor zouden we bijna vergeten. En ook de achterkant – met nieuwe bumper en lampen – oogt bijzonder fraai. LMC toont hiermee zijn smoel voor modeljaar 2019. Natuurlijk heeft hij de ongeëvenaarde LLT-opbouwtechniek. Voor deze 1800 kilo zware topper betaal je € 30.100,-

www.lmc-caravan.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Caravan LMC, Caravans NIEUWS