ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home LMC Style Lift 500 K is ruime familiecaravan
LMC Style Lift 500 K is ruime familiecaravan
Caravans

LMC Style Lift 500 K is ruime familiecaravan

  1. 2 januari 2019, 11:00
  2. 0 Reacties

De nieuwe LMC Style Lift 500 K is de eerste caravan met hefbed uit Sassenberg. Een familiecaravan met een lengte van 7,56 meter, die vooral veel ruimte belooft. Achterin vind je boven de zithoek het hefbed, voorin de stapelbedden. Er zijn twee zithoeken en tot aan zeven slaapplaatsen. 

Ruime rondzit

Aan de buitenkant vallen de nieuwe achterlichten en een derde remlicht op. De voor- en achterkant en de bodem en het dak zijn – zoals we het zijn gewend van LMC – van het hagelbestendige gfk. Ook dit model krijgt af-fabriek 12 jaar dichtheidsgarantie. Het eerste wat je ziet als je de caravan in stapt, is het sanitaire gedeelte, voorzien van een dakluik. Aan de ene kant daarvan de grote zithoek met daarboven het hefbed. Aan de andere kant de keuken met drie pitten en daar tegenover de 141 liter koelkast. Aan beide kanten bevindt zich een dakluik.

LMC Style

Voorin zien we – behalve de stapelbedden (bedmaat 76 bij 205 centimeter) – ook de tweede kleinere zithoek. Prima plek voor de kinderen om te spelen. Deze zithoek is om te bouwen tot zevende slaapplek. De caravan heeft een aangenaam ruime stahoogte van 208 centimeter. Van de Lift bestaat ook een kleinere uitvoering, de 430 K. Deze meet 6,80 meter in de lengte en heeft tot aan zes slaapplaatsen. De 430 K kost 20.895 euro de 500 K is er voor 22.495 euro.

LMC

 

www.lmc-caravan.nl

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Caravan LMC, Caravans NIEUWS