LMC Sassino is nieuwe caravan-instapper

Caravans

LMC heeft een nieuwe instapcaravan: de Sassino uit Sassenberg. Hij is er in twee indelingen: de 460 E en 470 K. Met vier of tot aan zes slaapplaatsen zijn de modellen compact en licht van gewicht. Het leeggewicht is slechts 880 kilo.

Compact en compleet

De 460 E is 6,67 meter lang, de 470 K heeft een lengte van 7,18 meter. De modellen zijn 2,61 meter hoog en hebben een stahoogte van 1,98 meter. De Sassino kwam er omdat er duidelijk vraag is naar een korte en compacte caravanvariant met een laag leeggewicht. De laaggeplaatste ramen zorgen voor een lage instap en een laag zwaartepunt. Ondanks dat hij maar 880 kilo weegt, heeft de Sassino genoeg te bieden op het gebied van comfort. Daarnaast heeft hij aangename en nuttige features. De Sassin heeft een premium-chassis, een fris interieur en er komt veel daglicht binnen. En ook deze instapper krijgt – vanwege de LMC-bouwwijze – twaalf jaar dichtheidsgarantie mee.
LMC Sassino 2020 rear

Kwaliteit en veel opties

De Sassino staat op een lichtgewicht AL-KO chassis. Opvallen doen de grote ramen die voor veel daglicht in de caravan zorgen. Bodem, dak en de voor- en achterkant zijn van gfk. De bovenkasten rondom bieden veel opbergruimte. In de keuken kun je koken op drie pitten. De koelkast heeft een inhoud van 86 liter. In de badkamer een wastafel en een elektrisch cassettetoilet. Ringverwarming en een vaste 12 liter schoonwatertank zitten er ook in. Je kunt – als je dat wilt – de Sassino verder aankleden met tal van opties. Van schuifraam bij de keuken tot aan een driepersoons stapelbed. Er zijn ook drie pakketten. Het douchepakket bevat o.a. een douchebak met kranen en sproeier en een gordijn. Dan is er het Sassino-pakket 1, met 25 liter afvalwatertank, 25 liter watertank en een antislingerkoppeling. Pakket 2 omvat een dakraam, hordeur, een warmwatervoorziening en elektrische bijverwarming.
www.lmc-caravan.nl
 
 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!