LMC Sassino interieur

LMC Sassino: de ideale instapcaravan

Caravans

De LMC Sassino is o.a. door zijn goed doordachte indelingen de ideale caravan voor de beginnende kampeerder. Licht van gewicht en met tot aan zes slaapplaatsen.

Sassino in twee indelingen

De LMC Sassino heeft tot aan wel zes slaapplaatsen. Groot genoeg voor het hele gezin. Er is keus uit enkele bedden, een tweepersoonsbed en stapelbedden. Er zijn twee indelingen. De 460 E heeft achterin enkele bedden en voorin een zitje. Daartussen de keuken aan de ene kant en de badkamer er tegenover. Hij heeft twee tot vier slaapplaatsen, meet 6,76 meter in de lengte en heeft een maximaal gewicht van 1200 kilo.

LMC Sassino exterieur

De 470 K is iets langer, 7,18 meter. Hij heeft vier tot zes slaapplaatsen. Voorin het tweepersoonsbed. Meteen aansluitend een zithoek waarvan je nog een extra bed kunt maken. Helemaal achterin een stapelbed. Tussen zithoek en stapelbed de keuken en daar tegenover de badkamer. Ook deze uitvoering heeft een maximaal toegestaan gewicht van 1200 kilo. Het leeggewicht van de Sassino bedraagt 880 kilo.

LMC Sassino stapelbed

Unieke opbouwmethode

LMC bouwt de Sassino volgens de beproefde LLT-opbouwmethode. LLT staat voor Long Life Technology. Daar komt geen hout aan te pas. Kunststof zorgt voor de stevigheid van de wanden en vloer. LMC geeft maar liefst twaalf jaar waterdichtheidsgarantie op zijn caravans. Het is het enige caravanmerk dat dit doet. Wil je weten wat er uniek is aan de LLT-opbouwmethode? Hier lees je er alles over. En wil je de caravan zien? Kijk dan naar onderstaande video waarin we de 470 K aan je voorstellen.

Naar de site van LMC.

Bevalt de video? Klik dan hier om je op ons YouTube-kanaal te abonneren.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!