ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home LMC Musica nu met gratis mover
LMC Musica nu met gratis mover
Caravans

LMC Musica nu met gratis mover

  1. 27 januari 2019, 17:00
  2. 0 Reacties

LMC MusicaDe Musica mag je gerust de klassieker onder de LMC caravans noemen. Hoge kwaliteit op een premium AL-KO chassis. Het meest opvallende aan dit model zijn de twee extra slaapplaatsen voor de kids in het uitklapbare dak.

Flexibele Musica

Overdag heb je aan de ruimte in het klapdak natuurlijk ook een heerlijke speelplek. Bijzonder is dat het dak geen invloed heeft op de stahoogte in de caravan. Je hebt er als het ware een zolderkamer bij voor als de kinderen of kleinkinderen blijven logeren. Het dak is heel eenvoudig in en uit te klappen. De grote koelkast en de drie gaspitten op het keukenblok hebben ook geen probleem met logerende en mee-etende gasten. Hoe flexibel wil je je caravan hebben?

LMC Musica 2019

De LMC Musica is er in vijf verschillende indelingen met twee tot vier bedden. Bij aankoop van het actiemodel krijg je er nu tijdelijk een mover bij cadeau. Daarnaast kun je tot eind maart gebruik maken van een extra aantrekkelijk financieringsaanbod. De nieuwe Musica staat voor je deur vanaf 188 euro per maand. Hij is er vanaf 24.795 euro.

LMC Musica interieur

Deelnemende dealers gratis mover-actie.

 

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Caravan LMC, Caravans NIEUWS