LMC Jubileummodel gearriveerd

Campers

Bijna was het niemand opgevallen, maar het eerste jubileummodel van LMC is in ons land gearriveerd. Ter ere van de 60-ste verjaardag van het merk, dat momenteel ook de Camper van het Jaar in huis heeft met de Explorer 585i, komen er enkele speciale camper- en caravanuitvoeringen in de showroom te staan. Zoals de net vers afgeleverde T 662 G en T 712 .

Twee volle jubileummodellen met veel voordeel bij LMC

We schreven eerder al over de speciale jubileumcaravan, de Vivo 490 E. Natuurlijk komt er ook op campergebied iets bijzonders. Twee speciale jubileum-uitvoeringen waar je je vingers bij kunt aflikken wat betreft de vele extra’s én waarvan je boekhouder een gat in de lucht zal springen vanwege het ruime voordeel. Twee halfintegralen die je moet gaan zien, een T 662 G en een T 712. De beide jubileummodellen zijn gisteren bij een aantal adressen vers afgeleverd en zijn daarmee meteen de eerste 2016 modellen die in ons land te zien zijn.
LMC T 662 Jubileummodel Meerbeek

De Jubileumcampers model 2016 arriveren bij Meerbeek.

LMC  Jubileummodel T 662 G

De T 662 G in jubileum-uitvoering mag gezien worden. De cabine is in zilver metallic, op het dak valt de Truma Avento comfort dakairco op. Hiermee kun je zowel koelen als verwarmen. Voor de aandrijving zorgt de 2.3 liter Ducato Multijet met 150 pk. Speciale stickers en een speciale “Jubilee” bekledingsstof zorgen ervoor dat duidelijk te zien is dat het hier om de jubileumversie gaat. De 16 inch aluminiumvelgen passen goed bij de zilveren cabinekleur. Ook op het dashboard komt het zilver terug in diverse aluminium applicaties. De 662 heeft zowel een regen- als lichtsensor, de ruitenwissers en de verlichting gaan dus automatisch aan en uit. De brandstoftank heeft een inhoud van 90 liter, dat zorgt voor een ruime actieradius. Wat verder zoal in het jubileumpakket zit? Led-dagrijverlichting, cruise control, multifunctioneel stuur, een afstandsbediening voor de buitenlamp, een Zenec DVD Navigatiesysteem, achteruitrijcamera, een Thule luifel, verwarmde en geïsoleerde watertanks (vuil en vers), bandendruksensoren, REMIS verduistering cockpit, garagedeur aan bestuurderskant, reservewielhoueder en opbergsysteem in de garage. En daarmee hebben we nog niet eens alles opgenoemd. De T 662 G in Jubileumuitvoering heeft twee éénpersoonsbedden achterin en is 6.99 meter lang. Hij weegt rijklaar 3030 kilogram en heeft zonder accessoires een laadvermogen van 470 kilo bij een maximaal totaalgewicht van 3500 kilogram. De camper kost 79.800 euro, het totale prijsvoordeel van deze jubileumuitvoering bedraagt 10.700 euro.
LMC T662G Jubileummodel
LMC interieur jubileummodel

LMC Jubileummodel T 712

De T 712 in jubileumuitvoering heeft ook een cabine in zilver metalic kleur, de mooie 16 inch wielen, de Truma dakairco en de Thule luifel. Samen met de speciale stickers en jubileumbekleding staat er duidelijk iets bijzonders. De 712 heeft eveneens twee éénpersoonsbedden achterin. Hij is een maatje langer dan de 662, namelijk 7.38 meter. Met een rijklaargewicht van 3120 kilogram en een maximum totaalgewicht van 3500 kilo blijft er een laadvermogen over van 380 kilogram. Net als met de 662 mag je er een aanhanger van 2000 kilo mee trekken. De T 712 krijgt hetzelfde jubileumpakket als hierboven beschreven bij de T 662 G.  Beide campers hebben daarnaast een praktische toilet- en wasruimte, de hoogwaardige LMC meubelbouw en een doordacht keukenconcept. Op beide campers krijg je een opbouw waterdichtheidsgarantie van maar liefst 12 jaar. De Long Life Technologie, LLT, van LMC geeft hiermee de hoogste zekerheid en gegarandeerde kwaliteit.  Hij kost in deze uitvoering 80.800 euro en het totale prijsvoordeel bedraagt ook hier 10.700 euro.
De campers zijn vanaf nu te bezichtigen bij Meerbeek Campers & Caravans in Doetinchem, Swart Campers in Wijckel en Raema caravans en campers in Nederweert.
www.lmc-caravan.nl
LMC T662G Jubileum indeling

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant