LMC Element 2020

LMC Element is nieuwe instapcamper

Campers

LMC heeft een nieuwe instapcamper. De halfintegraal Element moet jong, dynamisch en flexibel zijn. Hij komt in twee indelingen beschikbaar: de T668 G en T758 G. Compact met zit- en slaapplaatsen voor tot vier personen. Ideaal voor koppels en kleine gezinnen.

Ruime en slimme details

De 668 is met 6,98 meter een halve meter korter dan de 758. Die laatste meet 7,41 meter. Beide modellen zijn 2,32 meter breed. De 758 heeft een populaire indeling met tegenover elkaar geplaatste banken in de lengte. Dat maakt de indeling erg ruimtelijk. Het tafelblad kun je inklappen waardoor er nog meer ruimte ontstaat. Bij de ingang een nieuw opbergelement met lade en tv-houder. In de keuken drie pitten. De badkamer heeft XXL-afmetingen. Zo is de stahoogte in de douche 2,12 meter.
LMC Element 2020 front

Zelf toevoegen

Ook de deur en entree zijn lekker ruim uitgevallen. Dak en bodem zijn van gfk. In het dak zien we een groot dakraam. Standaard is de nieuwe Element met twaalf jaar dichtheidsgarantie zeker niet kaal. Er zijn meerdere pakketten waarmee je hem verder kunt aankleden. Zo is er het Avantgarde-pakket. Met een extra garagedeur aan de achterkant en een luik aan de bestuurderskant. Of het winterpakket met ring- en vloerverwarming. Daarnaast zijn er nog tien andere pakketten waaruit je kunt kiezen. LMC kondigde alvast aan dat op de CMT van januari 2020 nog twee indelingen van deze nieuwe Element zullen volgen.
LMC Element rear
www.lmc.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant