ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home LMC caravannieuws 2019
LMC caravannieuws 2019
Caravans

LMC caravannieuws 2019

  1. 22 juni 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Voor het modeljaar 2019 brengt LMC elf nieuwe caravan-indelingen. Deze zijn verdeeld over de vier series: Style, Vivo, Musica en Maestro. Het caravannieuws stond al in ons Campingtrend Magazine van juni. Voor wie het heeft gemist hier nogmaals op een rij.

LMConnect

LMC gaat digitaal. In de Vivo-, Musica- en Maestro-serie wordt een volledig nieuw ontwikkeld scherm met een moderne touch-functie boven de toegangsdeur ingebouwd. Alle functies kunnen via een Gateway-netwerk en de LMConnect-app, op de mobiele telefoon of tablet worden bediend en afgelezen. De app is beschikbaar voor alle Android- en iOS-apparaten en wordt kosteloos aangeboden. Het display en Gateway zijn optioneel. Met LMConnect is het mogelijk alle functies via smartphone of tablet te bewaken en te bedienen. De status van de 12V-voeding en de accu opvragen, waterverzorging, vloerverwarming, warmwaterverwarming, convectieverwarming en airconditioning in- en uitschakelen. Het kan allemaal.

Het nieuws per model

De LMC Style is de instapper bij LMC. De 530 heeft een grote enkele bedden-indeling en de 582K een indeling met kinderbedden met een Frans bed. Dit is in de Style-serie de eerste caravan met een breedte van 2,5 meter. Voor Nederland brengt LMC een actiemodel uit met de indelingen: 450E, 450D en 460D. Deze caravans zijn voorzien van alles wat je mag verwachten en scherp geprijsd. Exclusief voor Nederland.

LMC Style 530

De Vivo-serie wordt aangevuld met de 490E. Deze indeling is tot nu toe erg succesvol geweest in de Musica-serie. De 695D is een nieuwe flexibele indeling met optionele stapelbedden. Daarnaast zijn er drie nieuwe kinderbed-indelingen opgenomen in de Vivo-serie. Het actiemodel 532K, dat al gepresenteerd is op de CMT, zal het komende jaar een seriemodel zijn. De 592K en 705K zijn zeer interessante indelingen voor Scandinavië, met hun opstelling van kinder- en ouderbedden naast elkaar en hun rondzitgroep voorin. Na de succesvolle presentatie van de 532K op de CMT in Stuttgart volgt de hele Vivo-serie nu het nieuwe ontwerp. Het interieur maakt een moderne indruk door een compleet nieuw ontwerp van de kastfronten (kleppen), evenals nieuwe oppervlakken op de tafelen werkbladen. Al met al ziet de Vivo er van binnen veel lichter, moderner en vriendelijker uit.

LMC Vivo 705 Voor het modeljaar 2019 zijn er vier nieuwe Maestro indelingen. De uit de Vivo-serie bekende indeling 532K, de 592K en de 695D.  Met de 580E word een voormalig actiemodel met bekende enkele beddenindeling opnieuw toegevoegd.

Maestro 695 D LMC

De Musica wordt in het modeljaar 2019 gepresenteerd als een actiemodel met een gereduceerd aantal indelingen. De nieuwe hangkastfrontjes zijn helderder en moderner van design. Bovendien krijgt het tafelblad de donkere afdekking van het keukenblad. De Musica is standaard goed uitgerust. De populairste opties zijn al standaard beschikbaar. Daarbij horen o.a. aluminium velgen en het exclusieve panoramadak “Skyview”.

Musica LMC

Alle series krijgen in het modeljaar 2019 nieuwe PVC-vloeren. Het plankendecor is verbreed van 2,8 cm naar 10 cm breed waardoor de caravan duidelijk rustiger aandoet. Bovendien is de PVC-kleurstelling bij de Style en Musica lichter, waardoor ook het interieur moderner aandoet.

Nieuwe achterlichten, nieuwe stickers, usb

Vanaf modeljaar 2019 krijgen alle LMC-caravans een nieuwe, speciaal voor her merk ontwikkelde achterbumper, inclusief nieuwe achterlichten. De achterlichtendrager is van hoge kwaliteit en dynamisch. De achterlichten zijn voorzien van led- en glasvezeltechnologie. Het dynamisch knipperlicht is optioneel verkrijgbaar.

Alle vier de caravanseries krijgen een nieuw ontwerp bestickering aan de buitenzijde. Deze is versmald en oogt sportief en modern. Wel zijn de inmiddels vertrouwde kleuren behouden.

Soms zijn het de kleine dingen die het leven wat makkelijker maken. LMC presenteert een nieuwe usb-aansluiting voor het opladen van smartphones en tablets. Deze verplaatsbare aansluitingen zijn eenvoudig in de stroomrails van de binnenverlichting te klikken.

www.lmc-caravan.nl

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Caravan LMC, Caravans NIEUWS