LMC Passion

LMC campernieuws 2019

Campers

LMC heeft campers in alle soorten en maten. Er zijn 32 verschillende indelingen, verdeeld over vijf series. Voor wie het campernieuws van LMC in ons Campingtrend Magazine van juni heeft gemist zetten we hier nogmaals de laatste nieuwtjes op een rij.

Campernieuws

De LMC Passion (foto boven het artikel) kent voor modeljaar 2019 zeven indelingen. Deze zijn het hele jaar actiemodellen. De nieuwe LMC Breezer Passion is beschikbaar in een Alkoof-model, een Van en de Lift-variant met hefbed. De vier halfintegraal campers Cruiser Passion worden geleverd als T 673 G, T 683 G, T 713 en nieuw als compacte T 663 G. Allemaal hebben ze een uitgebreide standaarduitrusting en prijsvoordeel. Ook zijn ze opgefrist met nieuwe, heldere meubelfronten én oppervlakten op de tafel en andere werkbladen. Daarnaast hebben ze een nieuwe PVC-vloer met bredere planken, welke optimaal is afgestemd op het interieur. De nieuwe bestickering maakt het buitendesign helemaal af.
LMC Passion interieur
De LMC Cruiser & Explorer Comfort kwam vorig jaar uit. De Cruiser krijgt er de halfintegralen T 732 en T 752 bij. De Explorer Comfort I 675 G, I 735 en I 755 zijn de nieuwkomers in deze serie. Met zestien indelingen vormen de Comfort-modellen een breed assortiment en is het de grootste serie in het assortiment van LMC.
LMC Cruiser interieur
LMC Cruiser Comfort
Bij de LMC Cruiser & Explorer Premium is er één nieuwe indeling: de T 701. Het totaal aantal indelingen in deze serie komt daarmee op negen: vijf half- en vier volintegraal campers. Ze krijgen een upgrade in de standaarduitrusting. Binnen is er een nieuwe PVC-vloerbedekking gelegd. Een van de belangrijkste innovaties is de compleet nieuw ontworpen achterkant met het LMC-achterlicht inclusief nieuwe bumper.
LMC achterlichten 2019

Nieuwe achterlichten, nieuwe PVC-vloer

De speciaal voor LMC ontwikkelde achterbumper zit standaard op de Cruiser Premium en Explorer Premium modellen. De campers uit de Premium en Passion-serie worden voor modeljaar 2019 voorzien van nieuwe PVC-vloeren. Het plankendecor is in de lengte en breedte vergroot, wat de uitstraling rustiger maakt. Bovendien is de kleur van de vloer bij de Passion-modellen wat lichter gemaakt. Soms zijn het de kleine dingen die het leven wat makkelijker maken. LMC presenteert daarom een nieuwe usb-aansluiting voor het opladen van smartphones en tablets. Deze zijn eenvoudig in de stroomrails van de binnenverlichting te klikken en zijn verplaatsbaar. Een klein onderdeel met groot effect.
LMC USB 2019
www.lmc.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant