Livin 'Up

Livin ‘Up nieuwe instapserie bij Forster

Campers

Forster is het budgetmerk van Eura Mobil. Het merk introduceert nu een nieuwe instapserie. Met de Livin ‘Up gaat Forster tegen de opwaartse prijstrend in. Er komen compacte halfintegralen en alkoven voor het hele gezin.

Gunstige prijs door efficiënt bouwen

Forster bouwt de nieuwe Livin ‘Up-serie heel efficiënt. En dat ziet de klant terug in de prijs. Basis van de nieuwe serie zijn de momenteel al populairste indelingen van Forster. Ze hebben dezelfde opbouwmethode met houtvrije wanden. En ook de aanwezige techniek verschilt niet van de huidige modellen van dit merk. Wie denkt dat de Livin ‘Up een uitgeklede camper is, heeft het mis. Dat zie je eigenlijk al meteen bij het instappen.

Livin 'Up A 699 HB
Interieur van de alkoof A 699 HB

We zien een nieuw ontwikkeld en stijlvol interieur. Contrasterende kleuren en hoogglans kastkleppen in wit. Chroomelementen en hoogwaardige stiknaden bij de bekleding. Je ziet een camper die in een hogere prijsklasse zit dan de vanafprijs van 44.890 euro (exclusief bpm) doet vermoeden. De alkoofmodellen uit deze serie zijn een mooie 2600 euro goedkoper dan de huidige alkoven van Forster.

Livin ‘Up is standaard echt niet kaal

Kaal kun je de nieuwe instapserie echt niet noemen. Standaard heeft de Livin ‘Up bijvoorbeeld een hordeur en Isofix-sluiting voor de kinderzitjes. Verder zien we led-interieurverlichting en een ruime koelkast met een inhoud van 140 liter. De eco-lederen bekleding is gemakkelijk schoon te houden. De houtvrije wanden van de gfk opbouw noemden we al eerder. De twee compacte halfintegralen hebben tevens een elektrisch te bedienen hefbed boven de zithoek.

Forster

De alkoofmodellen van de nieuwe serie zijn gelijk aan de al bestaande Forster-indelingen. Nieuw is de ruime A 699 DVB. Op een lengte van 6,99 meter heeft hij maar liefst zes slaapplaatsen. Achterin staat een stapelbed. De halfintegraal T 599 HB is eveneens een bestaande indeling. Nieuw is de T 659 EB. Dit is een compacte halfintegraal met bedden van 1,91 meter lang. In totaal bestaat de nieuwe instapserie uit zeven verschillende indelingen. Gunstig prijs met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ideaal voor starters en overstappers.

Livin 'Up
De twee halfintegraalmodellen van de Livin ‘Up
Kivin 'Up alkoof
Livin up
En de vijf alkoven.

Livin ‘Up halfintegraal / alkoof

Basis: Fiat Ducato 2,3 multijet, 120 pk
Afmetingen (lbh): halfintegraal 5,99 en 6,59/2,35/2,95 meter / alkoof 6,99 en 7,41/2,35/3,20 meter
Maximaal gewicht: 3500 kilo / 3500 – 3800 en 4035 kilo
Zit-/slaapplaatsen: 3/4 (optioneel) / 5 tot 8
Prijs: vanaf 44.890 euro (exclusief bpm)

Naar de site van Forster.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!