ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Live-event aflevering 8
Nieuws

Live-event aflevering 8

 1. 7 juli 2018, 9:00
 2. 1 Reacties

De laatste. Althans, van deze serie. Want inmiddels is het besluit gevallen dat het Live-event terugkomt. Rond de grote kampeerbeurzen zal weer genoeg te melden zijn en zie je onze twee tv-sterren dus weer terug. Daarvan krijg je, als je dat wilt, zelfs een melding.

Van hangmat tot elektrische scooter

In deze aflevering zie je als laatste het nieuws van Niesmann+Bischoff, zakt Dick door een hangmat en zien we Jos op een elektrische miniscooter. Lachen dus. Adria komt voorbij met een puberkamer en Dick zet een airco op zijn camper.
En twee stoelen made by Duckdalff gaan naar een gelukkige winnaar. Wie? Dat zie je volgende week op onze Facebookpagina.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

  George Thijssen - zaterdag 07 juli 2018 

  Klasse heren mooi uitzending

  Beantwoorden

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Nieuws, Video NIEUWS

Hoe kampeert Europa?
Nieuws

Hoe kampeert Europa?

Hymer wilde weten hoe Europeanen kamperen en deed onderzoek onder 3800 kampeerders uit negen landen. Hieruit blijkt onder meer dat er een flink verschil is tussen de Nederlandse en de Italiaanse kampeerder. Italiaan versus…

 1. 21 september 2018, 17:00
 2. 0 Reacties
Erwin Hymer Group verkocht!
Nieuws

Erwin Hymer Group verkocht!

Zojuist ontvingen wij het bericht dat Thor Industries – de grootste fabrikant van vrijetijdsvoertuigen in Amerika – EHG (Erwin Hymer Group) heeft overgenomen. In een persconferentie die vanmiddag plaatsvindt, wordt meer duidelijk over de details van…

 1. 18 september 2018, 15:01
 2. 0 Reacties