12 T Liner sneeuw

Liner 12 T van Le Voyageur op Mercedes Atego

Campers

Het Franse Le Voyageur begon 40 jaar geleden met een Mercedes als basisvoertuig. Met de nieuwe Liner 12 T zijn ze terug. Deze super integraal staat namelijk op de Mercedes Atego.

12 T extra zuinig

De 12 T heeft onder de kap de zuinige 300 pk sterke zes cilinder diesel. Deze is gekoppeld aan een automatische versnellingsbak. Le Voyageur rept van een zuinige Liner die minder onderhoud nodig heeft. Daarbij zorgt het Mercedes-onderstel voor een ongekend rijcomfort. De Liner is uitgerust met luchtvering, voor en achter. De motorrem is verbeterd en de remmen zijn krachtiger.

Liner 12 T interieur
Liner 12 T: luxe met ruimte.

Liner 12 T oogt stoer

Deze super integraalcamper ziet er behoorlijk stoer uit. Hij oogt ook erg hoog. Achterin een grote garage. Daar parkeer je zo een stadsauto in. En dan is er ook nog plek voor twee fietsen. We zien rondom led-verlichting en centrale vergrendeling op alle deuren en luiken.

Liner 12 T keuken

Connected via Garmin en Alpine

De Liner 12 T is via zijn Garmin Control panel volledig connected. Deze is verbonden met een 9 inch Alpine-radio met gps. Een 360 graden camera is optioneel. Die helpt bij het parkeren en achteruit steken. Ook zijn bijvoorbeeld de standen van de watertanks en accu’s af te lezen.

Liner bed

Ruimte en design

Natuurlijk heb je in deze grote jongen behoorlijk de ruimte. De 12 T is verder mooi aangekleed. Het design en de luxe spat er vanaf. Uiteraard hangt er in de zithoek een tv. De keuken heeft een oven en afzuigkap. De koelkast is met 165 liter inhoud lekker ruim uitgevallen. De regendouche is van XL-proporties, compleet met verwarmd handdoekrek.

12 T exterieur
De Liner op de CMT.

Naar de site van Le Voyageur.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!