Line-up Dag van de Kampvuurmuzikant

Uit tips

Op twintig verschillende natuurkampeerterreinen spelen tachtig muzikanten bij het kampvuur tijdens de Dag van de Kampvuurmuzikant. In bijna elke provincie ben je van harte welkom. Kom kijken of kamperen. In september volgt de finale in Zeewolde.

Muziek en gezelligheid

Per locatie spelen op zaterdag 22 juni vijf muzikanten. Elke set duurt twintig minuten. Bekende meezingers of juist zelf gecomponeerde nummers. Het publiek bekijkt welke act het best past bij het kampvuur. Per locatie is er één publieksfavoriet. De publieksfavorieten komen terug in de finale. Het Kampvuurfestival is op zaterdag 7 september op GroepsNatuurkampeerterrein Scoutinglandgoed Zeewolde. Een ode aan het eeuwenoude gebruik van gezamenlijk muziek maken bij het vuur.
kampvuurmuzikant

Vooraf aanmelden

Wil je aanschuiven, meld je dan aan bij de beheerder van het betreffende Natuurkampeerterrein. Veelal is de entree gratis, maar op sommige terreinen wordt een kleine bijdrage gevraagd. Blijven kamperen kan natuurlijk ook. Reserveer dan wel tijdig een plekje. Om 20.00 uur beginnen de eerste muzikale acts op alle terreinen. Kijk voor meer informatie over de locaties en de line-up op www.dagvandekampvuurmuzikant.nl.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant