ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Lidmaatschap op maat bij de NKC
Lidmaatschap op maat bij de NKC
Nieuws

Lidmaatschap op maat bij de NKC

 1. 6 juli 2018, 17:00
 2. 3 Reacties

Omdat niet elke camperaar behoefte heeft aan dezelfde voordelen is er vanaf 2019 iets te kiezen qua lidmaatschap bij de NKC. Vanaf dan is er een Basis-, een Standaard- en een Pluslidmaatschap bij de grootste kampeerautoclub van Europa.

De verschillen

Natuurlijk is er een verschil in prijs. Die is respectievelijk € 59, € 64 en € 70. Wat je in het basislidmaatschap zit, zit ook in de andere twee. Bij de stamdaardversie komt daar de Acsi-gids en kortingskaart bij. Daarbij krijg je 3300 wat adressen waar je in het laagseizoen voordelig terecht kunt. In het compleetste lidmaatschap zijn dat er 9.000.

NKC

Tot nu toe was de Acsicard en -gids automatisch bij het lidmaatschap inbegrepen. Daar stapt de NKC dus vanaf. Het gebruik neemt af, dus er is minder behoefte aan. “Wie niet op campings staat en de app Campercontact gebruikt om camperplaatsen te vinden, heeft hier voldoende aan”, legt voorzitter Stan Stolwerk van de NKC uit.

Sta je zo af en toe eens op een camping kun je kiezen voor de middelste variant. De Plus variant is gelijk aan het huidige lidmaatschap. Leden kunnen voor 1 augustus doorgeven voor welk lidmaatschap ze kiezen. Kies je niet krijg je de middelste variant. De NKC heeft op haar site een speciale pagina met info gezet. Via deze link ga je er naartoe.

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

  G.J.EBBINGE - vrijdag 06 juli 2018 

  Camperaars willen ook wel camperplaatsen info , bij 64 euro optie wel 3300 camping maar géén 9000 CP plaatsen en volgens mij gaat het bij een camperclub om camperplaatsen en geen campingplaatsen dit omdraaien zou beter zijn voor nkc doelstelling !

  Beantwoorden

   Jos Mark - vrijdag 06 juli 2018 

   Krijg je dan geen toegang tot de campercontact app?

  Gerard Seegers - dinsdag 01 januari 2019 

  Dit is nieuw voor mij. Heb me al afgevraagt waar de acsi boeken bleven.Inderdaad wel de camperplaatsen vermelden ipv de campings. Jammer en ben het er niet mee eens.

  Beantwoorden

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Nieuws NIEUWS