ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home LevelC Compact van E&P voor elke caravan
LevelC Compact van E&P voor elke caravan
Accessoires

LevelC Compact van E&P voor elke caravan

  1. 27 december 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Je caravan rechtzetten, nivelleren, doe je met dit nieuwe hydraulische systeem van E&P in twee minuten. Zonder moeite en zonder stress waterpas.  Door gebruik te maken van twee hydraulische as-steunen. De vier Big Foot hoeksteunen zijn eveneens hydraulisch. 

E&P TouchpanelExtreem stabiel

Door een druk op de knop stuur je twee speciaal ontworpen as-steunen aan. Daarmee zet je de caravan in de breedte waterpas. Staat hij waterpas, dan worden de eveneens hydraulische Big Foot hoeksteunen uitgedraaid om de caravan stabiel en recht te zetten. Het automatische levelC systeem met twee as-steunen en vier hoeksteunen zorgt ervoor dat de caravan extreem stabiel staat..

Tot 3500 kilo

Het onderhoudsvrije levelC-systeem is geschikt voor caravans tot 3500 kilo. Het kost 3290 euro inclusief inbouwen en vast bedieningspaneel. Het nieuwe draadloze touchpanel kost 250 euro extra. Oudere panelen zijn om te bouwen, ook is er optioneel een noodbediening leverbaar. Zowel het ombouwen als de noodbediening kosten 300 euro.

Je kunt het systeem bekijken op de CMT beurs in Stuttgart, van 12 tot 20 januari, op de stand van AL-KO. Hal 9, stand 9E12.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS